Kedves Gábor!
Szegeden kiderült,hogy a fekete táskánk nincs meg ami a Varga Bencéjé Bükkszék, a Nikos 6-os apartmanban voltunk.A sofőrök hallatlan szemtelensége felháboritó.mert egy óra mulva kinyögték,hogy te már küldtél nekik egy SMS-t .Ők viszont nem hajlandók foglalkozni,majd az irodához forduljunk.Én küldtem neked egy SMS-t remélem megkaptad! Légyszives a táskát a Nikos 8-asba a Papik családra rábizni,mert ők jönnek haza Egerbe és velük majd felvesszük a kacsolatot és elmegyünk érte. Segitségedet előre is köszönjük és annyit válaszolj már hogy rendben van. További jó munkát üdvözlettel a Józsa család
Szia Irén! Én melletted álltam, amikor a sofőrökkel beszéltél a táskáról. Hát, az biztos, hogy undorító, flegma két sofrünk volt. Amilyen agresszívan, türelmetlenül viselkedtek velünk egész úton, egyszerűen tűrhetetlen. Bármit kérdeztünk úgy válaszoltak, mintha királyok lennének. Pedig attól nagyon messze vannak. Műveletlen két ember volt. Engem simán hazugnak nevezett, amikor mondtam, hogy fizettem az ülőhelyért. Azt mondta, "na jöjjön, nézzük, hogy maga tényleg foglalt-e? Hát foglaltam, de azt nem mondta, hogy bocsi. Rossz volt egy klassz nyaralást ilyen két nagy nullával befejezni. Üdv. mindenkinek