(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-08-30 08:20:07
Radics írta ekkor: 2011-08-29 13:48:59
Kedes Pataki Gábor! Szeptember 3-án 22:35-kor landol a gépünk Korfun. 4-en vagyunk, kérlek rendeljél nekünk egy taxit a reptérhez. Segítségedet előre is köszönöm!
RENDBEN INTÉZEM ÉS JÓ UTAT, VÁROM ÖNÖKET!ÜDV, GÁBOR
Tóth Judit Dátum: 2011-08-30 01:38:26
Józsáné Havasi Irén írta ekkor: 2011-08-28 20:18:55
Kedves Gábor! Szegeden kiderült,hogy a fekete táskánk nincs meg ami a Varga Bencéjé Bükkszék, a Nikos 6-os apartmanban voltunk.A sofőrök hallatlan szemtelensége felháboritó.mert egy óra mulva kinyögték,hogy te már küldtél nekik egy SMS-t .Ők viszont nem hajlandók foglalkozni,majd az irodához forduljunk.Én küldtem neked egy SMS-t remélem megkaptad! Légyszives a táskát a Nikos 8-asba a Papik családra rábizni,mert ők jönnek haza Egerbe és velük majd felvesszük a kacsolatot és elmegyünk érte. Segitségedet előre is köszönjük és annyit válaszolj már hogy rendben van. További jó munkát üdvözlettel a Józsa család
Szia Irén! Én melletted álltam, amikor a sofőrökkel beszéltél a táskáról. Hát, az biztos, hogy undorító, flegma két sofrünk volt. Amilyen agresszívan, türelmetlenül viselkedtek velünk egész úton, egyszerűen tűrhetetlen. Bármit kérdeztünk úgy válaszoltak, mintha királyok lennének. Pedig attól nagyon messze vannak. Műveletlen két ember volt. Engem simán hazugnak nevezett, amikor mondtam, hogy fizettem az ülőhelyért. Azt mondta, "na jöjjön, nézzük, hogy maga tényleg foglalt-e? Hát foglaltam, de azt nem mondta, hogy bocsi. Rossz volt egy klassz nyaralást ilyen két nagy nullával befejezni. Üdv. mindenkinek
Józsáné Havasi Irén Dátum: 2011-08-29 14:59:00
Kedves Fiser István és Pataky Gábor! Köszönöm a gyors választ és a segitséget is.Ez az a sporttáska!! További szép nyarat és jó pihenést nektek Irén
Radics Dátum: 2011-08-29 13:48:59
Kedes Pataki Gábor! Szeptember 3-án 22:35-kor landol a gépünk Korfun. 4-en vagyunk, kérlek rendeljél nekünk egy taxit a reptérhez. Segítségedet előre is köszönöm!
Dátum: 2011-08-28 21:47:54
Józsáné Havasi Irén írta ekkor: 2011-08-28 20:18:55
Kedves Gábor! Szegeden kiderült,hogy a fekete táskánk nincs meg ami a Varga Bencéjé Bükkszék, a Nikos 6-os apartmanban voltunk.A sofőrök hallatlan szemtelensége felháboritó.mert egy óra mulva kinyögték,hogy te már küldtél nekik egy SMS-t .Ők viszont nem hajlandók foglalkozni,majd az irodához forduljunk.Én küldtem neked egy SMS-t remélem megkaptad! Légyszives a táskát a Nikos 8-asba a Papik családra rábizni,mert ők jönnek haza Egerbe és velük majd felvesszük a kacsolatot és elmegyünk érte. Segitségedet előre is köszönjük és annyit válaszolj már hogy rendben van. További jó munkát üdvözlettel a Józsa család
Kedves Irén! Ha egy fekete sporttáskáról van szó, akkor az rendben meg fog érkezni Hozzád/Hozzátok! Mi az esti repülővel jöttünk és a busz indulása után láttuk, hogy egy táska maradt ott gazdátlanul. Gáborral néztük, de sajnos nem volt kitöltve a névjegykártya. A lényeg, hogy talán az abban maradt dolgok hiánya okozhat még némi kellemetlenséget, de szerintem minden rendben lesz.