(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Józsáné Havasi Irén Dátum: 2011-08-28 20:18:55
Kedves Gábor! Szegeden kiderült,hogy a fekete táskánk nincs meg ami a Varga Bencéjé Bükkszék, a Nikos 6-os apartmanban voltunk.A sofőrök hallatlan szemtelensége felháboritó.mert egy óra mulva kinyögték,hogy te már küldtél nekik egy SMS-t .Ők viszont nem hajlandók foglalkozni,majd az irodához forduljunk.Én küldtem neked egy SMS-t remélem megkaptad! Légyszives a táskát a Nikos 8-asba a Papik családra rábizni,mert ők jönnek haza Egerbe és velük majd felvesszük a kacsolatot és elmegyünk érte. Segitségedet előre is köszönjük és annyit válaszolj már hogy rendben van. További jó munkát üdvözlettel a Józsa család
Józsáné Havasi Irén Dátum: 2011-08-28 20:18:54
Kedves Gábor! Szegeden kiderült,hogy a fekete táskánk nincs meg ami a Varga Bencéjé Bükkszék, a Nikos 6-os apartmanban voltunk.A sofőrök hallatlan szemtelensége felháboritó.mert egy óra mulva kinyögték,hogy te már küldtél nekik egy SMS-t .Ők viszont nem hajlandók foglalkozni,majd az irodához forduljunk.Én küldtem neked egy SMS-t remélem megkaptad! Légyszives a táskát a Nikos 8-asba a Papik családra rábizni,mert ők jönnek haza Egerbe és velük majd felvesszük a kacsolatot és elmegyünk érte. Segitségedet előre is köszönjük és annyit válaszolj már hogy rendben van. További jó munkát üdvözlettel a Józsa család
Józsáné Havasi Irén Dátum: 2011-08-28 20:18:37
P. Viktória Dátum: 2011-08-28 20:13:21
Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon fantörpikus volt ez a hét!!! Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk! És ugyancsak felejthetetlen volt a hajókirándulás és a görög est is. smile Hoppppá! És örülök hogy ilyen jó csapat verődött össze! Gratulálok Pataky Gábornak és Gabinak, nélkülük nem lett volna ilyen jó ez a hét!!! Ja és puszika a Clio 11-nek és az egész Clio csapatnak! Polczer és Ezres banda...(Clio 14) U.I.: Gábor, az ouzos maszkokat ne felejtsd el a buszokról! smile
Takács Krisztián Dátum: 2011-08-28 19:03:01
Üdv Kedves Pataky Gábor! Köszönjük az elmúlt hetet,igazán jól éreztük magunkat!!! Ha kell a Paradise étterembe egy mutatványos kérlek szólj!!! smile Krisztián & Piroska Clio 12... További szép nyarat!!!