(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Csányi Ádám Dátum: 2016-07-31 19:43:11
Kedves Utazók! Jól tudom ugye, hogy Korfu buszos utazás esetében elegendő a személyi igazolvány? Nem fontos, hogy az utas rendelkezzen útlevéllel? Köszönöm a segítséget. Csányi Ádám :)
Almási Szilvia Dátum: 2016-07-31 10:36:47
Grand ÁGI írta ekkor: 2016-07-30 20:52:00
Kedves Szilvia! A szoba és annak erkélye is a medencére néz. Minden szoba külön erkéllyel rendelkezik. Szeretettel várunk Sidariban!
Köszönöm szépen a válaszát! :)
Grand ÁGI Dátum: 2016-07-30 20:52:00
Almási Szilvia írta ekkor: 2016-07-28 20:14:51
Kedves Ági! Mi szeptemberben megyünk a Paradise apartmanba. Ott is az első emeleten leszünk a 12-es szobában! Foglalásnál azt írja, hogy a szobánk a medencére néz, de amikor a szoba számára megyek, ott a panoráma fotón nagyon nem látok medencét! :) És még az lenne a kérdésem, hogy a szobákhoz külön erkély van? Vagy van, hogy 2 szobának ugyan az az erkélye? Köszönettel: Almási Szilvia
Kedves Szilvia! A szoba és annak erkélye is a medencére néz. Minden szoba külön erkéllyel rendelkezik. Szeretettel várunk Sidariban!
Sólya Nándor Dátum: 2016-07-30 07:35:52
Kedves Utasok!!! Amit eddig nem láttam,de nekem a tavalyi látott élményekből fakadóan most is keményen él.Felhívnám mindenki figyelmét aki utazni szeretne Görögországba,hogy legyen szives és AZ UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES OKMÁNYAIT ELLENŐRIZZE LE /SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS ÚTLEVÉL/,mert nagyon kellemetlen tud lenni,ha ott a határátkelőn derül ki,hogy az okmányok lejátak,vagy netán lejáró félben vannak.Minden ilyen okmánynak LEGALÁBB 3 HÓNAPNÁL HOSSZABB IDEIG ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha nem az akkor SÜRGŐSSEN menjen el és hoszabbítson ÚTLEVELET vagy csináltasson új SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT,mert a rendőr le fogja szállítani a buszról és nem fogja kiengedni az országból,mivel a szomszédos országok hatóságai nem engedik be az ilyen lejárófélben vagy lejárt okmányokkal közlekedő utasokat.Mi pont tavaly láttunk ilyen esetet amikor anyuka ezt elfelejtette ellenőrizni és hiába volt apuka bármilyen kapcsolatú a szerbek nem engedték beutazni......ott VÉGE volt a nyaralásnak.Pont ma reggel láttam ugyanilyen esetet amikor az okos utasnak 1 hónapja volt a személyije lejártáig.....vége lett a nyaralásnak a határátkelőn.........ezért írtam ezt ide be,hogy mindenki ellenőrizze le ezen okmányait és nem szabad elfeledni azt sem,hogy legyen UTASBIZTOSÍTÁS is.......Macedónokra van,hogy rájön az 5 perc és azért hepciáskodnak.Jobb elkerülni minden ilyen atrocitást és kellemetlenséget.Kellemes utat kívánok mindenkinek......Üdvözlettel. smile smile smile
Almási Szilvia Dátum: 2016-07-28 20:14:51
Kedves Ági! Mi szeptemberben megyünk a Paradise apartmanba. Ott is az első emeleten leszünk a 12-es szobában! Foglalásnál azt írja, hogy a szobánk a medencére néz, de amikor a szoba számára megyek, ott a panoráma fotón nagyon nem látok medencét! :) És még az lenne a kérdésem, hogy a szobákhoz külön erkély van? Vagy van, hogy 2 szobának ugyan az az erkélye? Köszönettel: Almási Szilvia