(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Hajzerné Ficsor Henrietta Dátum: 2008-08-07 16:31:23
Szia Zsuzsi! Nagyon szépen köszönöm a választ. Meg tudnád adni a pontos címet, vagy egy útleírást a Katerinához? Hajzerné Heni
Bodnár Imre Dátum: 2008-08-07 11:22:22
Sziasztok üdvözlök mindenkit! Mi augusztus 15-én indulunk Sidariba,két autóval Hajdúböszörményből ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk kérem írjon! smile A szállásunk a Katerina apartmanban lesz. Üdv,:Bodnár család.
Dátum: 2008-08-07 09:46:02
Dr.Jánvári Hedvig írta ekkor: 2008-08-05 11:58:29
Szia Grandzsuzsikorfu! Jövő héten(aug.15.) indulunk busszal Sidariba a 4,5 éves kislányommal...A "kiskorúra" tekintettel lennének kérdéseim: a busz jóval korábban érkezik,mint ahogy a szállást el lehet foglalni...van-e lehetőség a csomagokat lerakni valahová,amíg a szobát takarítják? (a Nikos Poolban lesz a szállásunk a 11. apartmanban). ...ugye elvisz minket a busz az apartmanházig?! Az indulás haza jóval később lesz talán,mint ahogy a szállást el kell hagyni, a csomagokkal ugyanaz a problémám,mint érkezéskor,hova tehetjük addig,míg be lehet pakolni a buszba???....Fédra, a lányom nem hiszem,hogy rajongani fog érte,ha órákat a csomagok mellett kell várakoznunk...:-) A Nikos Poolban van-e légkondi,mert a katalógusban jelölve van,de a hozzászólásokban olvastam,hogy nincs talán...Most van vagy nincs?!Az utazási irodában azt mondták,hogy ha ott van a légkondi-jel a katalógusban,akkor van...:-) Van-e tésztaszűrő az apartmanban (bár ezt már igazán csak az én kíváncsiságom miatt kérdezem...:-))) ) Várom a válaszodat!Már nagyon várjuk az utazást!!!Köszi előre is az információkat!!! Hédi
Kedves Hédi! Az autóbusz szombaton görög idő szerint kb. 11:30-kor (magyar idő szerint 10:30-kor) érkezik meg a Sidariban található nagy parkolóba, a Nikosban lakó vendégek az eddigi turnusváltások napján kb. görög idő szerint 12 órakor már a szálláshelyen voltak, és ekkor már szinte minden szoba rendben volt, ha esetleg valamennyit várni kell a takarításra, az feltehetően nem lesz hosszú idő. A Nikos Pool Apartman szűk utcájába az autóbusz nem tud befordulni, a főutca és az apartman utcájának kereszteződése közelében áll meg, a tulajdonos innen elszállítja a csomagokat az apartmanhoz, én pedig a vendégeket elkísérem és átadom a szobákat. Hazautazás napján a szállást 9 óráig kell elhagyni, a csomagokat az apartmanháznál lehet hagyni, a medencét és a közös mosdókat (férfi ill. női.) egészen a busz indulásáig lehet használni. Az autóbusz görög idő szerint 16:30-kor indul Sidariból, a nagy parkolóból, az indulási időpont kivételes esetekben módosulhat. Az apartmanházban ventillátor bérelhető a házigazdától 10,. EUR / hét áron, a szobák nem légkondicionáltak. A konyha felszereltsége: tányér (lapos és mély), kávéscsésze,pohár, evőeszközök, elektromos sütő és főzőlap, szendvicssütő, kávéfőző, vízforraló, stb; tésztaszűrő és merőkanál is van. Kellemes készülődést kívánok! Üdvözlettel: Zsuzsa
Perge Orsolya Dátum: 2008-08-06 09:58:11
írta ekkor: 2008-08-06 06:49:44
Kedves Orsolya! Amennyiben van rá lehetőség, érdemes előre lefoglalni 3 napra az autót, vagy rögtön az érkezés napján, hiszen augusztus közepe jelenti itt is a főszezon csúcsát! Üdvözlettel: Zsuzsa
Szia Zsuzsi! Köszönöm a választ, azt hiszem a helyszíni foglalás marad. Már csak 3 nap... :) Üdv: Orsi
Dátum: 2008-08-06 06:59:15
Hajzerné Ficsor Henrietta írta ekkor: 2008-08-05 23:01:58
Szia Zsuzsi! Mi aug.16-án megyünk a Katerinába (fszt. 2-3. Hajzer és Vincze család). Repülővel érkezünk 22:40-kor, ahonnan autóval megyünk a szállásra. A GrandTourstól megkaptuk a telefonszámodat. Érdeklődni szeretnék, hogy telefonáljuk-e a reptérről mikor elindulunk, vagy elég, ha a szálláson megkeresünk. Úgy gondolom, hogy jócskán éjszaka lesz mire odaérünk. Annyi szépet és jót olvastam már Korfuró és az apartmanról, hogy teljesen be vagyok(unk) sózva. Várom válaszodat. Hajzerné Ficsor Heni Debrecen
Szia, Heni! Amennyiben még nem jártatok Sidariban, hívjatok fel, mielőtt beérnétek a településre, várni foglak Benneteket! Hamarosan találkozunk! Üdvözlettel: Zsuzsa