(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-08-09 07:04:25
Megyeriné Krisztován Ildikó írta ekkor: 2008-07-30 06:42:59
Szia Zsuzsi! Aug. 16.-tól van foglalva szállásunk a Nikosba.2 autóval megyünk .Remélem nem lesz semmi gáz az úton.A szerpentinektől nagyon-nagyon félek.Teljesen véletlenül kerültem a fórum oldalára, egy másik oldalról, amin egy"kedves"utas problémázott a szolgáltatással.Teljes mértékben egyet értettem veletek! Kérdéseim: - Ha a kompjegyet oda-vissza kérjük nem olcsóbb a vissza út? - A nyaralásunkat kiszeretnék tolni egy pár napos Sartin töltött nappal.Tudsz- e segíteni szállásfoglalásban? - Az utolsó nagy kérdésem, hogy hány éve vagy Korfun idegenvezető?A barátnőimmel 1994-ben voltunk Ypsoson és nagyon úgy érzem, hogy te voltál az idegenvezetőnk. Ha igen elviszem a fotókat amiket készítettünk akkor. Ha nem akkor tévedtem, bocsánat a kérdésért. Köszönöm előre is a válaszokat.Ildikló
Szia, Ildikó! A kompjeggyel és a szállásfoglalással (Sartin) kapcsolatban írj, légy szíves, a [email protected] címre, válaszolok a kérdéseidre! 1994-ben nem én voltam az idegenvezető...:-) Az utazástól pedig ne félj, eddig minden kedves utasunk kibírta, autósok, buszosok egyaránt....Üdvözlettel: Zsuzsa
Megyeriné Krisztován Ildikó Dátum: 2008-08-08 11:06:53
Szia Zsuzsi! Tudom, hogy nem tudsz minden levélre válaszolni, de megtennéd, hogy legalább erre az egy kérdésemre válaszolsz, ha a többire már nem is jut időd. - Olcsóbb a komp ha oda- vissza kérjük a jegyet, vagy csak akkor ha pár nappal előtte vesszük meg? Nemsokára indulunk, már nagyon várjuk! Szia Ildikó
Dr.Jánvári Hedvig Dátum: 2008-08-08 08:23:57
írta ekkor: 2008-08-07 09:46:02
Kedves Hédi! Az autóbusz szombaton görög idő szerint kb. 11:30-kor (magyar idő szerint 10:30-kor) érkezik meg a Sidariban található nagy parkolóba, a Nikosban lakó vendégek az eddigi turnusváltások napján kb. görög idő szerint 12 órakor már a szálláshelyen voltak, és ekkor már szinte minden szoba rendben volt, ha esetleg valamennyit várni kell a takarításra, az feltehetően nem lesz hosszú idő. A Nikos Pool Apartman szűk utcájába az autóbusz nem tud befordulni, a főutca és az apartman utcájának kereszteződése közelében áll meg, a tulajdonos innen elszállítja a csomagokat az apartmanhoz, én pedig a vendégeket elkísérem és átadom a szobákat. Hazautazás napján a szállást 9 óráig kell elhagyni, a csomagokat az apartmanháznál lehet hagyni, a medencét és a közös mosdókat (férfi ill. női.) egészen a busz indulásáig lehet használni. Az autóbusz görög idő szerint 16:30-kor indul Sidariból, a nagy parkolóból, az indulási időpont kivételes esetekben módosulhat. Az apartmanházban ventillátor bérelhető a házigazdától 10,. EUR / hét áron, a szobák nem légkondicionáltak. A konyha felszereltsége: tányér (lapos és mély), kávéscsésze,pohár, evőeszközök, elektromos sütő és főzőlap, szendvicssütő, kávéfőző, vízforraló, stb; tésztaszűrő és merőkanál is van. Kellemes készülődést kívánok! Üdvözlettel: Zsuzsa
Kedves Zsuzsi! Köszi a tájékoztatást! Egy hét múlva már indulunk!:-)))Csak az utat "bírjuk" ki odáig busszal....:-))) Hédi
Dátum: 2008-08-07 18:47:36
ENYEDI LAJOS írta ekkor: 2008-08-04 13:47:51
Szia Zsuzsi! Mi is Sidarin töltöttünk el a KATERINA apartmanházban csodálatos két hetet.Szeretnénk mégegyszer megköszönni azt a sok segítséget és kedvességet amit nyujtottál nekünk.Köszönjük és kívánjuk neked hogy türelmed és jókedélyed sose fogyjon el és még sok utast segíts abban hogy minnél jobban megismerje a csodálatos szépségű KORFU szigetét.Még egy kérdésem volna :milyen az időjárás szeptemberben a szigeten? üdvözlettel az Enyedi család Martfűről akik 2008.07.12-07.26.-ig voltak a"kisház"lakói.
Kedves Lajos! Nagyon örülök, hogy jól sikerült számotokra a nyaralás! Korfu tényleg gyönyörű,sőt varázslatos (ez rá a kedvenc jelzőm...), nem lehet megunni!Szeptemberben is kellemes, meleg az idő, de ebben a hónapban már várható néhány esős nap!Minden jót kívánok az egész családnak, további szép nyarat, remélem, találkozunk még valahol, valamikor... Zsuzsa
Hajzerné Ficsor Henrietta Dátum: 2008-08-07 17:01:52
Szörényi Éva írta ekkor: 2008-07-31 18:16:56
Szia Kata!Mi is aug.16-tól,Sidariba,a Katerinába megyünk a párommal,nászútra..már nagyon várjuk!!És az esküvőt is,ami jöv.héten lesz smile Akkor biztosan találkozni fogunk!
Szia Éva! Mi is aug. 16-ától megyünk a Katerinába 2 hétre, ráadásul a fszt.2-3-ba, így "szomszédok" leszünk. Mi repülővel érkezünk, így csak vasárnap találkozunk. Sok boldogságot és hosszú együtt töltött éveket kívánok Nektek. Heni