(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Vári Mónika Dátum: 2008-08-11 23:02:52
németh angéla írta ekkor: 2008-08-11 19:10:06
Szia moni mi is az elektrába megyünk fsz 7be milyen a szállás,milyen a tenger az apartmannál,mely éttermekben ettetek, ha busszal voltatok milyen volt az út volt-e video saját filmet lehet-e vinni vagy nem amit le játszanak ???? smile mi augusztus 29-én megyünk élő zenés helyet találtatok előre is köszi de még szeretnék kérdezni
Szia Angéla! Mi a fsz. 6-osban voltunk, egy pici lakásocska a sarokban, elég kicsi volt a szobánk, és nyüzsögtek bent a szunyogok - így a 7-esről nem tudok semmit mondani. smile Éttermek közül a San Remo-t ajánlanom, ez egy gyorsétkező, jellegzetes görög ételeket is árulnak - tzaziki, gyros -, de görög specialitások nem jellemzőek. Viszont ez a legolcsóbb és szerintem a legnormálisabb hely. A főutca közepén találod kb, a Jim's motorkölcsönzővel szemben. Az út során a Mesterlövész és a Férj és férj c. filmeket játszották a buszon - éjszaka. Nem tudom, hogy van-e lehetőség saját film lejátszására. Hogy élőzenés helyet találsz-e? smile Igen! Nagyon-nagyon sok szórakozóhely van Sidariban, mindenhova csalogatják az embert a helyesebbnél helyesebb kikiáltófiúk és lányok. smile Sok helyen DJ van, de előfordul élőzene is. Visszatérve az étteremre; Zsuzsi biztosan ajánlani fogja a Paradise-t, azt a beérkezési parkoló mellett találod. Van magyar étlap is, és a Grand Tours által 10% kedvezményt is igénybe tudsz venni. Ahogy Andi is írta, az apartmannál nem túl szép a tenger, de a Canal d'Amour-nál valóban szebb. smile Kérdezz bátran... smile
andi Dátum: 2008-08-11 21:22:36
németh angéla írta ekkor: 2008-08-11 20:02:10
Szia Grandzsuzsi én és párom 29-én indulunk az Elektrába elvileg fsz 7-be szeretném megkérdezni hogy van-e hütő és van-e benne fagyasztó ja és van-e tv válaszod elöre is köszi hamarossan találkozunk adig is jó munkát.Jaj majdel felejtettem valahol hallotam hogy a szigeten van valamilyen foka ill. delfin show szerintem nincs mert netten semmit nem találtam de ha van tudsz róla ?még egy kérdés nem kivánsz valami hazait szivessen viszek
szia Angéla! nem szekszárdi vagy véletlenül? :0) amúgy az Elektra 7-esben van hűtő, fagyasztós. tv-is van. az út hosszú, de élmény... 2 filmet játszanak le este, nem rossz filmeket...szerintem felesleges sajátot vinni. a tenger nem túl szép az apartmannál, de a nagystrand nem rossz, az apartmantól balra. az agyagsziklák, a Szerelmesek Csatornájával, meg egyenesen csodálatosak. Sidari főutcáját végig nyitott szórakozóhelyek övezik jobbról balról. hajnalig megy a mulatság... Corfu varázslatos...
németh angéla Dátum: 2008-08-11 20:02:10
Szia Grandzsuzsi én és párom 29-én indulunk az Elektrába elvileg fsz 7-be szeretném megkérdezni hogy van-e hütő és van-e benne fagyasztó ja és van-e tv válaszod elöre is köszi hamarossan találkozunk adig is jó munkát.Jaj majdel felejtettem valahol hallotam hogy a szigeten van valamilyen foka ill. delfin show szerintem nincs mert netten semmit nem találtam de ha van tudsz róla ?még egy kérdés nem kivánsz valami hazait szivessen viszek
németh angéla Dátum: 2008-08-11 19:10:06
Vári Mónika írta ekkor: 2008-08-10 18:16:48
Hazaértünk Sidariból... smile Az Elektrában laktunk, ha esetleg oda készül valaki, és bármi kérdése lenne, szívesen válaszolok rá. smile Üdv; Móni Ui.: Zsuzsi, köszönünk mindent! smile
Szia moni mi is az elektrába megyünk fsz 7be milyen a szállás,milyen a tenger az apartmannál,mely éttermekben ettetek, ha busszal voltatok milyen volt az út volt-e video saját filmet lehet-e vinni vagy nem amit le játszanak ???? smile mi augusztus 29-én megyünk élő zenés helyet találtatok előre is köszi de még szeretnék kérdezni
Vári Mónika Dátum: 2008-08-10 18:16:48
Hazaértünk Sidariból... smile Az Elektrában laktunk, ha esetleg oda készül valaki, és bármi kérdése lenne, szívesen válaszolok rá. smile Üdv; Móni Ui.: Zsuzsi, köszönünk mindent! smile