Szia moni mi is az elektrába megyünk fsz 7be milyen a szállás,milyen a tenger az apartmannál,mely éttermekben ettetek, ha busszal voltatok milyen volt az út volt-e video saját filmet lehet-e vinni vagy nem amit le játszanak ????

mi augusztus 29-én megyünk élő zenés helyet találtatok előre is köszi de még szeretnék kérdezni
Szia Angéla! Mi a fsz. 6-osban voltunk, egy pici lakásocska a sarokban, elég kicsi volt a szobánk, és nyüzsögtek bent a szunyogok - így a 7-esről nem tudok semmit mondani.

Éttermek közül a San Remo-t ajánlanom, ez egy gyorsétkező, jellegzetes görög ételeket is árulnak - tzaziki, gyros -, de görög specialitások nem jellemzőek. Viszont ez a legolcsóbb és szerintem a legnormálisabb hely. A főutca közepén találod kb, a Jim's motorkölcsönzővel szemben.
Az út során a Mesterlövész és a Férj és férj c. filmeket játszották a buszon - éjszaka. Nem tudom, hogy van-e lehetőség saját film lejátszására.
Hogy élőzenés helyet találsz-e?

Igen! Nagyon-nagyon sok szórakozóhely van Sidariban, mindenhova csalogatják az embert a helyesebbnél helyesebb kikiáltófiúk és lányok.

Sok helyen DJ van, de előfordul élőzene is. Visszatérve az étteremre; Zsuzsi biztosan ajánlani fogja a Paradise-t, azt a beérkezési parkoló mellett találod. Van magyar étlap is, és a Grand Tours által 10% kedvezményt is igénybe tudsz venni.
Ahogy Andi is írta, az apartmannál nem túl szép a tenger, de a Canal d'Amour-nál valóban szebb.

Kérdezz bátran...