(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kriván Jánosné Dátum: 2008-07-16 18:35:13
Szia Zsuzsi! Köszönöm szépen a válaszod! Már csak egy hét és kezdődhet a pakolás. Már teljesen be vagyunk zsongva ! Remélem jól fogjuk magunkat érezni ! De azok alapján amiket olvastam remélem nem kell tartanunk a csalódástól! Mégegyszer köszönöm a segítséget! Szia Ari!
Molnárné T. Edina Dátum: 2008-07-16 15:07:22
Folyt.: Időben, körülbelül, sebességhatárok betartása mellett: Miskolc-Röszke 4 óra, Röszke-Evzoni (görög határ) 9 óra, Evzoni-Igoumenitsa 7 óra, kompolás kb 70 perc. Óránként indul a komp, egy autó, két felnőtt és két gyermek 54 euró - (33+7+7+3,5+3,5) - 5 év alatt ingyenes. Korfuváros-Sidari kb 30 perc. Szigettérképet találtok a csúzdaparkos ingyenes kiadványban, amit Sidari főutcáján egy-egy görög utazási iroda asztaláról szerezhettek be. Egy példány van Zsuzsinál is, nézzétek meg milyen. Egyébként pedig mindenkinek ajánlom a csúzdaparkot, nagy élmény. Benzinkutat ne keressetek Szaloniki után az autópályán, mert még új a pálya, nincs kút. Ha tankolnotok kell, le kell mennetek a pályáról a legközelebbi városkába. A legdrágább a BP, a legoptimálisabb pedig a Shell, mert árban jó és ott tudtunk kártyával is fizetni és az úgy olcsóbb és kényelmesebb (jobban váltják az eurót). Shell kút Sidariban is van, nem messze a szállásoktól. Még lehet, hogy folytatom, sziasztok: Edina
Molnárné T. Edina Dátum: 2008-07-16 13:04:44
Sziasztok! ELEKTRA apt.: Sztem kiváló, igényes, tiszta, jól felszerelt és nagggyon jó helyen van, ami a tengert illeti. Bár ennek a fontosságát a kisgyermekes családok érzik igazán. Biztos nem fogtok csalódni. Ha mégis kétségetek támadna, sétáljatok egyet a parton és nézzétek meg a többi tengerparti apartmant. Az Elektra a legszebb. smile Kedves Anikó! Mi a Grandtours-os itiner segítségével és görög autóstérképpel felszerelkezve utaztunk, tavaly Zakynthosra, idén Korfura és minden pontosan úgy van, ahogy azt ott leírják. Más út nincs, az utolsó kb 200 km-t meg kell szenvedni és valóban nekem sem szokott egy zabszem sem beférni a hátsómba Szerbiában és Macedóniában, ezért én azokat a szakaszokat igyekszem átaludni. Ami nem nehéz, mert mindíg éjjel teljesítjük ezt a távot. De úgy vettem észre, hogy ott is emberből vannak, ha gyerekekről van szó, a határon csak megnézték a két kicsi útlevelét, elmosolyogtak az alvó gyermekeimen és továbbengedtek. Egyelőre ennyi, sziasztok: Edina
Zsuzsi Dátum: 2008-07-16 10:15:27
Szia Adri! Nem tudom, hogy a kérdésed nekem, vagy a "Grandtours" Zsuzsinak szól-e, de azért gondoltam leírom amit tudok.:) Mi saját kocsival mentünk, így a bérlésről csak kb. infóm van ami 250-300 euro/4-5 nap /ha jól emlékszem/
Juhász Adrienn Dátum: 2008-07-16 09:44:15
Szia Zsuzsi! Szeretném megkérdezni, hogy Sidarin mennyiért lehet autót bérelni? Pár napra szeretnénk csak. Válaszodat előre is köszönöm! Adri