(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Zsuzsi Dátum: 2008-07-16 09:31:48
Szia Rita! Hát konkrétan diszkónak nem nevezhetném azokat, inkább pub, illetve a legtöbb hely karaoke bárhoz hasonlít. De ha hangulat van /nekünk márpedig volt smile / akkor hatalmas bulit lehet csapni ezeken a helyeken is! /nekünk az is sikerült:) / Van viszont /ha jól emlékszem 2 diszkónak tűnő hely, csak még elég kevesen lötyögtek Bár az is igaz, hogy mi előszezonban /június/voltunk, tudjuk be annak.... smile Befizetős progit mi nem vettük igénybe, mert mindenfelé autóval mentünk, de fürdőzés szempontjából feltétlen menjetek el Cassiopinál a Kalamaki Beachre! Csodálatos homokos a part, vagy 150 m-ig bokáig ér és gyönyörű tiszta víz, Paleokastricánál már kavicsos a part, de gyönyörű kis öblök vannak, mi ott béreltünk hajót és körbe néztük amit lehetett, illetve banán és egyéb motorcsónakos húzókás akármik /na most ezt jól elmondtam :)/ majdnem minden parton vannak. Befizetős út /úgy tudom/ a Sissy kastély, a Aquapark, hajókirándulás, de minden ki van írva a szállásnál lévő bárnál, és "Grandtours" Zsuzsi tündéri, aranyos lány és mindenben segíteni fog nektek. Üdv, ha van még kérdés írj bátran!
Zoli Dátum: 2008-07-16 08:08:53
Sziasztok! Mi aug. 8 án indulunk az Elektra apartmanba. Szeretnék néhány információt az apartmanról ha lehet. Tavaly Marmarason voltunk és nagyon meg voltunk elégedve mind a hellyel, mind az utazási irodával. Hálásak vagyunk a Grand tours nak a felejthetetlen nyaralásért. Profi csapat. Kedves Zsuzsa (GT)! Elektra Aprtman ról szeretnék kérni információkat tőled, ha lehet. Mi a 6 osban leszünk ha minden igaz! Előre is nagyon köszönöm!
Rita Dátum: 2008-07-16 08:00:42
szia Zsuzsi!köszönöm szépen hogy válaszoltál?és vannak diszkók vagy valamilyen szórakozási hely mert mi végülis csak fiatalokkal megyünk?és milyen programokra érdemes befizetni?a tengerparton miket lehet bérelni?vagy van banán vagy valami ilyesmi?
Zsuzsi Dátum: 2008-07-16 07:52:04
Szia Rita! Mi júniusban voltunk Sidarin és a Nikosban volt a szállásunk. Nagyon klassz hely, szerintem tökéletesen felszerelt apartmanház. Konyha: több fajta inox fazék, serpenyő, evőeszközök, merőkanál, sajtreszelő, bontó /sör,bor/, poharak, bögrék, kistányér, mélytányér, lapostányér /4 db/ szendvicssütő, vizforraló /elektromos/, fürdőszoba: elég igényes, de a WC papírt nem szabad a wc-be dobni. Mi is vittünk minden féle konyhai cuccot, de teljesen felesleges volt, mert szinte mindennel fel van szerelve amire szüksége van az embernek! A part kb. 15 perces sétára van a szállástól, de mi azt is élveztük mert sok taverna, kisbolt stb. van útközben így lehet nézgelődni, esetleg vásárolni. Mi autóval voltunk, így a busszal kapcsolatban nem nagyon tudok neked segíteni, de ha van még kérdésed szívesen segítek! Istenien éreztük magunkat, tuti, hogy vissza fogunk menni és az is biztos, hogy ugyanide! Jó készülődést és nyaralást kívánok! Üdv: Zsuzsa
Rita Dátum: 2008-07-15 20:56:42
zsuzsi nekem is tudnál néhány informáciot adni?előre is köszönöm