(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-07-15 20:19:23
Kriván Jánosné írta ekkor: 2008-07-12 11:10:51
Szia Zsuzsi! Köszönöm válaszod. Láttam más is érdeklödött konditerem után. Mennyiért lehet ott edzeni mondjuk napi egy órát?Nagyon sok jót olvastam rólad remélem találkozunk Sidarin már csak két hét és indulunk!! Szia Ari!!
Szia, Ari! A konditerem használatának díja egy napra kb. 5 euró,szerintem 1 órára is ennyibe kerül. Hamarosan találkozunk... smile Üdvözlettel: Zsuzsa
Rita Dátum: 2008-07-15 18:23:59
sziasztok!én is szeretnék érdeklődni hogy milyen volt a nyaralás sidarin és hogy milyen szorakozási lehetőségek vannak fiataloknak.mi a nikosba megyünk.nagyon messze van a parttol?és azért aránylag jol felszerelt?a buszt ki lehet birni? nagyon örülnék ha valaki válaszolna és tanácsokat adna
útitárs Dátum: 2008-07-15 12:46:14
Kedves Rényiné Tóth Timea! Most olvastam,hogy hazaértetek,bár a beszámolóból kiderül sajnos lebetegedtetek.Remélem nem volt túl komoly és már jobban vagytok! Ha lesz időd kérlek írj az utazásról (lsd. előző hozzászólás) és a Nikos Pool apartman felszereltségéről is,hisz mi is odamegyünk.Köszönettel : Anikó
útitárs Dátum: 2008-07-15 12:38:56
Kedves Molnárné T. Edina! Olvastam,hogy ti is autóval voltatok Korfun. Nagyon megköszönném,ha részletesen leírnád ti milyen útvonalon mentetek,mikor indultatok,hány óra volt az út. Aug. elején megyünk és egyre jobban izgulok.Néhány fórumon teljesen elriasztanak az egyéni utazástól,mondván a szerbek és a macedonok okkal-ok nélkül büntetnek.Két kisgyerekkel megyünk és jó lenne,ha gond nélkül odaérnénk.Voltunk már többször 700-800 km-es úton (bár ez lesz a leghosszabb utunk), ezért is vágtunk neki bátran.Minden információ segítené oldani az egyre hatalmasodó anyai aggódásomat!Köszönettel : Anikó(egy leendő utitárs)
Rényeiné Tóth Tímea Dátum: 2008-07-15 10:55:17
Szia Zsuzsi. Szeretném megköszönni, hogy olyan sokat segítettél Nekem. A Nikos Pool apartmanban voltunk, és dokihoz vittél. A tetstvérem mondta, hogy beszélt veled, sajnos mi nem köszöntünk el személyesen tőled, utólsó napra már mind betegek lettünk . Mégesgyszer köszi a kedvességed, és a segítséget. Rényeiné Tóth Tímea