(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Somogyi Dóra Dátum: 2014-05-28 11:12:37
Salánkiné Kelemen Viktória írta ekkor: 2014-05-28 09:50:28
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy a kisebb éttermekben (nem drágák) milyen ételeket lehet kapni? Csak spanyol jellegű, vagy nemzetközi konyha is van?(pl. pizza, gyros stb...) Ezek körülbelül milyen árban vannak (1 főre). Tud-e esetleg olyan helyet v. helyeket ajánlani ahová érdemes betérnünk ? Segítségét előre is köszönöm!
Az elozohoz meg annyit fuznek hozza,hogy Jozsi tuti ajanlja majd az El Barril ettermet,ott kb. 8-9eurotol is van menu,es pl. 5 eloetel es 5foetel kozul valaszthatsz,meg benne van az arban 1/4liter bor,vagy fel liter viz,kenyer es desszert. De naluk is 3fele menu van,3 fele arral persze. A masik hely amit ajnlana,es en is , az a Bar Lluis (pizzeria) ,na ott is hatalmas a valasztek,talaltok pizzat,lasagnet,cannelonit,csirket.....stb. ,van magyar etlap is.
Salánkiné Kelemen Viktória Dátum: 2014-05-28 11:07:57
Somogyi Dóra írta ekkor: 2014-05-28 10:39:58
Kedves Viktoria! Jozsi mar elso nap tart egy eligazitast,ahol majd ad konkret tippeket. :) De amugy sok helyen van pizza,lasagne,csirkes etel. Biztos megtalaljatok azt,amit szivesen ennetek! :) Nekem is vannak kedvenc helyeim,az elmult 15-20 evben mindig varialtam,de vannak fixek. Menut akar 11-12 euroert is kaphattok mar. Van egy kebabos is a Sol-hoz kozel,bar en azt eddig kihagytam.
Kedves Dóri! Köszönöm az infót! :)
Somogyi Dóra Dátum: 2014-05-28 10:39:58
Salánkiné Kelemen Viktória írta ekkor: 2014-05-28 09:50:28
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy a kisebb éttermekben (nem drágák) milyen ételeket lehet kapni? Csak spanyol jellegű, vagy nemzetközi konyha is van?(pl. pizza, gyros stb...) Ezek körülbelül milyen árban vannak (1 főre). Tud-e esetleg olyan helyet v. helyeket ajánlani ahová érdemes betérnünk ? Segítségét előre is köszönöm!
Kedves Viktoria! Jozsi mar elso nap tart egy eligazitast,ahol majd ad konkret tippeket. :) De amugy sok helyen van pizza,lasagne,csirkes etel. Biztos megtalaljatok azt,amit szivesen ennetek! :) Nekem is vannak kedvenc helyeim,az elmult 15-20 evben mindig varialtam,de vannak fixek. Menut akar 11-12 euroert is kaphattok mar. Van egy kebabos is a Sol-hoz kozel,bar en azt eddig kihagytam.
Salánkiné Kelemen Viktória Dátum: 2014-05-28 09:50:28
dr. Sápi Kata Dátum: 2014-05-28 07:47:17
Kedves GrandJózsi! Én is szeretném elkérni a fakultatív programok listáját: [email protected] Előre is köszönöm!