(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szilvia Dátum: 2012-12-06 14:37:50
Farkas Róbertné írta ekkor: 2012-12-04 22:30:21
Kedves Fórumozók! Érdeklődnék volt-e valaki Malgrat De Mar-on,Reymar hotelben.Érdekelne róla minden,és a környékről is.Milyen a tenger,az esti élet.Mi a nyüzsgős helyeket szeretjük,és ahol sok látnivaló van.Piac esetleg a környéken van-e?A válaszokat előre köszönöm!Kriszti
Kedves F.Róbertné!Egyik kedves ismerősöm volt ott és nagyon jónak találta smile De ha nyüzsis helyet keres akkor LIoretet ajánlom igazán nagy a nyuzsi és nagyon jó hely smile Ha van még valami szívesen válaszolok ha tudok. smile Üdvözlettel:Némethné Szilvia smile
Farkas Róbertné Dátum: 2012-12-04 22:30:21
Kedves Fórumozók! Érdeklődnék volt-e valaki Malgrat De Mar-on,Reymar hotelben.Érdekelne róla minden,és a környékről is.Milyen a tenger,az esti élet.Mi a nyüzsgős helyeket szeretjük,és ahol sok látnivaló van.Piac esetleg a környéken van-e?A válaszokat előre köszönöm!Kriszti
Nagy Emese Dátum: 2012-11-27 17:52:32
Grand Józsi írta ekkor: 2012-11-27 16:35:09
Kedves Emese! Emlékszem Rád, a barátnőddel voltál Tossában 2006-ban és utána született a gyereked! Szerintem megoldható, hogy valamelyik szálloda medencéjét ti is használjátok, főleg azokban a hotelekben, melyekkel nap mint nap kapcsolatban vagyunk. Várlak benneteket nagy szeretettel! Üdvözlettel: Imre J.
Szia ! Igen sajna ketten megyünk,mert a kislánya mégkicsi az uthoz. Junius közepén mennénk remélem a víz jó. Kétszer voltunk Görögbe és most Spanyolt nézzük meg. Anno nagyon jó volt.
Grand Józsi Dátum: 2012-11-27 16:35:09
Nagy Emese írta ekkor: 2012-11-26 11:59:12
Kedves Grandjózsi ! Engem az érdekelne, hogy 2006-ban voltam Tossán és még a tenger hideg volt és valamelyik szálloda medencéjét használhatuk. A fiammal aki jövöre 6 éves lesz azon gondolkozunk, hogy Tossára megyünk, de olvastam, hogy elég hamar mélyül és jövöre is azaz az idén is lehetőség volt-e a medencés fürdözésre.
Kedves Emese! Emlékszem Rád, a barátnőddel voltál Tossában 2006-ban és utána született a gyereked! Szerintem megoldható, hogy valamelyik szálloda medencéjét ti is használjátok, főleg azokban a hotelekben, melyekkel nap mint nap kapcsolatban vagyunk. Várlak benneteket nagy szeretettel! Üdvözlettel: Imre J.
Nagy Emese Dátum: 2012-11-26 11:59:12
Kedves Grandjózsi ! Engem az érdekelne, hogy 2006-ban voltam Tossán és még a tenger hideg volt és valamelyik szálloda medencéjét használhatuk. A fiammal aki jövöre 6 éves lesz azon gondolkozunk, hogy Tossára megyünk, de olvastam, hogy elég hamar mélyül és jövöre is azaz az idén is lehetőség volt-e a medencés fürdözésre.