(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-07-16 08:50:17
Szilágyi Gábor írta ekkor: 2012-07-15 20:17:43
Tisztelt Grandjózsi ! Amennyiben elfogadható áron lenne jegy a mérkőzésre és az oda-vissza út is megszervezhető , engem is érdekelne 2 darab jegy. Úgy tudom, hogy a stadion látogatási fakultatív program is csütörtök délután van megrendezve . Nem ütközik akkor ez a két program ? Esetleg a fakultatív programot áthelyezik egy másik napra ? Mert nem szívesen hagynám ki a szökőkutas programot sem ! Köszönettel : Gábor!
Kedves Gábor! A feltételeket a meccsel kapcsolatban leírtam Tamásnak, ha így is érdekli Önt, akkor szintén arra kérem, hogy írjon nekem! Igen igaza van! A stadionlátogatás mindig csütörtökön van és a meccs is akkor lesz, de előre még nem tudom, hogy a spanyol partnerünk, hogy variálja át a kirándulásokat! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-07-16 08:46:46
Nagy Tamás írta ekkor: 2012-07-15 13:55:46
Kedves Grandjózsi! Szeretnénk érdeklődni hogy tudna-e nekünk 80-90 euro közötti árban mozgó 3 darab jegyet szerezni az augusztus 23.án lévő barcelona-real madrid mérkőzésre? Azt is szeretnénk megkérdezni hogy hogyan oldható meg az oda-vissza út a meccsre? Tisztelettel: Tamás!
Kedves Tamás! Erre a meccsre a legolcsóbb jegy 105 eurónál kezdődik és ehhez jön még a transzfer Tossából Barcelónába és vissza, ami 25-30 euró, így összesen kb. 130 euróval lehet számolni fejenként! Ha ilyen formában is érdekli a dolog, akkor írjon!Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Szilágyi Gábor Dátum: 2012-07-15 20:17:43
Tisztelt Grandjózsi ! Amennyiben elfogadható áron lenne jegy a mérkőzésre és az oda-vissza út is megszervezhető , engem is érdekelne 2 darab jegy. Úgy tudom, hogy a stadion látogatási fakultatív program is csütörtök délután van megrendezve . Nem ütközik akkor ez a két program ? Esetleg a fakultatív programot áthelyezik egy másik napra ? Mert nem szívesen hagynám ki a szökőkutas programot sem ! Köszönettel : Gábor!
Nagy Tamás Dátum: 2012-07-15 13:55:46
Kedves Grandjózsi! Szeretnénk érdeklődni hogy tudna-e nekünk 80-90 euro közötti árban mozgó 3 darab jegyet szerezni az augusztus 23.án lévő barcelona-real madrid mérkőzésre? Azt is szeretnénk megkérdezni hogy hogyan oldható meg az oda-vissza út a meccsre? Tisztelettel: Tamás!
Grand Józsi Dátum: 2012-07-15 12:26:00
tóth zoltán írta ekkor: 2012-07-14 22:24:47
Szia Grandjózsi! Extra kérés,kérdésem van..Remélem tudsz segíteni..Páran fiúk nagyon szívesen elmennénk Barcelona meccsre..Kész a sorsolás,és fájó azon a héten mikor vagyunk Pamplonában játszanak az istenek...Úgy néz ki még azt is bevállaljuk,de úgy nem biztos ha nincs jegy a kezünkben..Tudsz segíteni jegyfoglalásban,hol és hogyan lehet??Hazaira biztos egyszerübb lenne,de Pamplonába..hát nem tudom..Esetleg a jegy árakról tudsz valamit??Köszönettel zoli..
Kedves Zoltán! Mikor is lenne pontosan a meccs? Utánajárok itt helyben és jelentkezem! Szerintem van rá esély, hogy itt Tossában tőlem kézbe kapjátok a jegyeket! Hány fő részére? Üdvözlettel: Grandjózsi!