(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-07-17 11:05:46
Szilágyi Gábor írta ekkor: 2012-07-17 06:54:12
Tisztelt Grandjózsi ! A transzfer személy autóval , helyközi buszjárattal vagy más módon történhet ? A költségek miatt már csak egy személyben engem érdekelne ! Köszönettel : Gábor!
Kedves Gábor! A transzfert bérelt autóval meg tudja oldani, de helyközi buszjárat Tossába vissza ilyen későn már nincs, mert az utolsó busz Barcelónából 22 órakor jön vissza. Egyszerűbb, ha igénybe veszi az általam javasolt transzfert. Az irodák, akikkel én kapcsolatban állok a jegyeket a mecss előtt 10 nappal kezdik árulni. Az Interneten lehet, hogy Ön azt látja, hogy már minden jegy elfogyott, de a Nou Camp az irodáknak mindig fenntart jegyeket. Én már most jeleztem, hogy szükségem van jegyekre és mindig meg is kapom. Remélem így lesz ez most is! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Szilágyi Gábor Dátum: 2012-07-17 06:54:12
Tisztelt Grandjózsi ! A transzfer személy autóval , helyközi buszjárattal vagy más módon történhet ? A költségek miatt már csak egy személyben engem érdekelne ! Köszönettel : Gábor!
Marcsi Dátum: 2012-07-17 00:11:07
Tegnap érkeztünk meg Tossa de Mar-ról, ahol felejthetetlen 8 napot töltöttünk. 4 nap fürdőzéssel, 4 nap barangolással telt. Egy-két szelesebb nap kivételével az idő nagyon jó volt, szépen lebarnulva tértünk haza. Voltunk az üvegfenekű hajón, láttuk Barcelonát, a zenélő színes szökőkutat, bementünk a Nou Camp stadionba, felmentünk a várba (ami ingyenes), piacoltunk, ittunk Sangriát, ettünk mindenféle finomságokat. GrandJózsihoz egyszer fordultunk tanácsért, nagyon kedves és segítőkész volt, meg is oldotta rögtön a problémánkat. Az utazás kicsit hosszú volt, de ki lehetett bírni, akár már holnap szívesen visszabuszoznék.:) Csak egy dolog nem sikerült jól sajnos, a stadionban vettem ajándékba egy pólót (nem kevés pénzért), de nem jó méretet választottam. :( Ettől függetlenül minden tökéletes volt, remélem jövőre is lesz lehetőségünk a Grand Tours-sal utazni, köszönet a csodálatos nyaralásért!!
Kis Dénes Dátum: 2012-07-16 21:35:24
Kedves grandjozsi 3 kérdést szeretnék feltenni! 1.Tossaban milyen időjárás van mostanság illetve a víz mennyire meleg? 2.A Tossaban található várba ingyenesen fel lehet menni vagy belépőt szednek? 3.Nagyvonalakban el tudná mondani az Andorrai kirándulás programját? /Várható indulás-érkezés,Mit tekintünk meg stb/ Köszönöm szépen előre is! Üdvözlettel: Kis Dénes
Nagy Tamás Dátum: 2012-07-16 13:19:12
Kedves Grandjózsi! Köszönjük,hogy utána járt és igen,továbbra is érdekelne minket 3 darab jegy.Még azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudjuk majd átvenni a jegyeket? Tisztelettel: Nagy Tamás