Kedves grandjozsi!
Korábban írtad, hogy van fakultatív program, amivel el lehet jutni az FC Barcelona stadionba. Nem vagyok túl nagy focirajongó (a férjem viszont igen) - mikor indul a bajnokság? (aug.második felében mennénk) Akkor van már meccs a stadionban, s meg lehetne-e nézni? Amennyiben igen, mi lenne a módja - saját oda- és visszajutással, v. akár fakultatív programot erre is lehetne szervezni? Mennyibe kerülne vajon egy jegy?
A parton lehet használni saját napernyőt? (díjmentesen?)
A delfináriumban/Marineland mennyibe kerül a delfinekkel való fotózkodás?
Köszi.
Tisztelt Hölgyem!
Az augusztusi meccsekről még én sem tudok semmit, de nem lehetetlen, hogy lesz mérkőzés abban az időpontban, amikor Önök Tossában tartózkodnak. Ha majd indulásuk előtt egy hónappal újra ír nekem, akkor már én is többet mondhatok. Ha van meccs Barcelonában, akkor úgy működik, hogy busszal hozzák-viszik Önöket. Általában a jegy ára az utiköltséggel együtt kb. 70-80 euró. Természetesen lehet a strandon saját napernyőt használni. A Delfináriumban tavaly 20 eurót kértek a delfinekkel való fotózkodásért. Ha bármi másban segítségére lehetek, csak nyugodtan írjon! Tisztelettel: Grandjózsi!