(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-02-02 15:48:15
S. Krisztina írta ekkor: 2012-02-02 12:24:17
Kedves grandjózsi˘.Köszönöm szépen,hogy ilyen hamar válaszolt nekem.Azért még egyet kérdeznék.Jellemző e hogy igénybe veszik a félpanziós ellátást,vm.hogy ha már Tossában vagyunk és tudjuk hogy melyik napokon megyünk fakultatívra lehet e úgy kérni a félpanziót hogy ezek a napok ne essenek bele.Köszönettel.Kriszti.
Kedves Krisztina! Ha majd Tossában lesznek, akkor beszélünk erről a helyszínen. Tisztelettel: Grandjózsi!
S. Krisztina Dátum: 2012-02-02 12:24:17
Grand Józsi írta ekkor: 2012-02-02 12:10:02
Kedves Krisztina! Mindkét lehetőség adott. Ha bármilyen fakultattív programra szeretnének elmenni és akár a reggelivel vagy a vacsorával "ütközés" van, akkor lehet helyette hideg csomagot kérni. Egyébként az étkezési időpontok kötöttek: a reggeli általában reggel 8-tól 10-ig tart, míg a vacsora 7-től 9-ig! Ha bármilyen más kérdése van, csak nyugodtan írjon! Tisztelettel:Grandjózsi!
Kedves grandjózsi˘.Köszönöm szépen,hogy ilyen hamar válaszolt nekem.Azért még egyet kérdeznék.Jellemző e hogy igénybe veszik a félpanziós ellátást,vm.hogy ha már Tossában vagyunk és tudjuk hogy melyik napokon megyünk fakultatívra lehet e úgy kérni a félpanziót hogy ezek a napok ne essenek bele.Köszönettel.Kriszti.
Grand Józsi Dátum: 2012-02-02 12:10:02
S. Krisztina írta ekkor: 2012-02-01 18:03:02
Kedves grandjózsi.Augusztusban szeretnénk Tossába utazni.Gondolkozunk a félpanziós ellátáson is.Az lenne a kérdésem,hogy ezt utazás előtt kell e megigényelni,vagy elég ha már ott vagyunk.A reggeli és a vacsora időhöz kötött e,ezt azért szeretném megkérdezni,hogyha fakultatív programon veszünk részt nem e ütközik a kettő.Fontos lenne a válaszod.Köszönettel:Kriszti.
Kedves Krisztina! Mindkét lehetőség adott. Ha bármilyen fakultattív programra szeretnének elmenni és akár a reggelivel vagy a vacsorával "ütközés" van, akkor lehet helyette hideg csomagot kérni. Egyébként az étkezési időpontok kötöttek: a reggeli általában reggel 8-tól 10-ig tart, míg a vacsora 7-től 9-ig! Ha bármilyen más kérdése van, csak nyugodtan írjon! Tisztelettel:Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-02-02 12:01:21
Nagy Emese írta ekkor: 2012-02-01 13:17:29
Kedves grandjozsi ! Végülis idemegyünk a fiammal és az unokahugommal. Barcelonát néztük érdemes 5 éves gyerekkel menni ???? Igazán megszeretnénk nézni mikor voltunk akkor a bikaviadalra mentünk és igazán Barcelonát nem néztük meg. Jó, mert már nincs bikaviadal.
Kedves Emese! Arra a kérdésére, hogy 5 éves gyerekkel érdemes-e elmenni Barcelónába nem tudok mit mondani, ezt Önnek kell eldöntenie. Szerintem egy 5 éves egyereknek nagyobb élmény lenne a Delfinárium vagy az Acquapark! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2012-02-02 11:45:07
Kis Dénes írta ekkor: 2012-02-01 11:13:48
Kedves grandjozsi! Köszönöm szépen a válaszát! Még annyi kérdésem lenne, hogy olvastam azt is, hogy Girona-ból lehet olcsó repülőjegyet kifogni akár Mallorca-ra, akár Portugáliába /Porto-ba!/ Tudna esetleg ideillő oldalt is ajánlani? Olvastam a fórumon,de nem nagyon akarom elhinni, hogy 3 euróért repültek a fennt említett helyekre!Van ennek valóságalapja? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy július végén augusztus elején lehet-e olyan szerencsénk, hogy esetleg kifogunk egy Fc Barcelona-i barátságos meccset, mert olyankor sajnos még nincs bajnokság, mert mindenképp szeretnénk eljutni, a Nou Camp stadionba, ha nem is meccsre, de megnézni mindenképp, csak sajnos úgy tudom, hogy oda csak önállóan lehet eljutni, mert a csoportos barcelonai kiránduláskor nincs lehetőség ide eljutni!Igaz ez? Köszönöm szépen mégegyszer válaszát! Üdvözlettel: Kis Dénes
Kedves Dénes! Ezek az olcsó repülőjegyárak egyáltalán nem hihetetlenek: volt olyan is, hogy 1 euróért is el lehetett utazni pl. Mallorcára. Mallorcával kapcsolatosan látogasson el a következő oldalakra: http://www.atrapalo.com vagy ryanair.com vagy logitravel.com Ha Porto-ba szeretne utazni, akoor látogasson el a http://flights.traveleurope.com/route/flights-girona-porto.php oldalra. Ha nincs is meccs abban az időben, amikor Önök Tossában nyaralnak, akkor is van lehetőség szervezett formában eljutni a stadionba. Ez a program eddig csütörtökönként indult Tossából és a kirándulásban benne van a stadion és a múzeumlátogatás, valamint este a barcelonai zenélő szökőkút megtekintése. Délután egykor indul a busz és éjfélre érkeznek vissza Tossába. Remélem válaszaimmal segítettem! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!