(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-02-01 10:04:45
Piber Viktória írta ekkor: 2012-01-29 15:35:47
Kedves Józsi! Köszönöm szépen a választ! :) Még aziránt érdeklődnék, hogy ha önállóan megyünk Barcelonába, milyen lehetőségünk van este visszajönni Tossába az utolsó közvetlen busz után (ha van?:D) Illetve, hogy ezt a visszautat meg lehet-e oldani vonat beoktatásával? Nagyon szépen köszönöm! Szép napot! Viki
Kedves Viktória! Barcelónából Tossába csak júliusban és augustus vannak buszok késő este. Ilyenkor az utolsó busz ha jól tudom 10-kor indul. Elő- illetve utószezonban viszont a buszok már jóval korábban visszaindulnak Tossába. Azt tudnia kell, hogy Tossában nincs vasútállomás, de Barcelónából Blanesig el lehet jutni vonattal, onnan viszont csak a taxi marad Tossáig (kb. 20 km), ami kb. 30-35 euró. Remélem sikerült segítenem! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-02-01 09:53:59
Évaanya írta ekkor: 2012-01-29 15:05:47
Kedves grandjozsi! Tervezgetjük a nyaralásunkat, s felmerült Tossa de Mar is. Mi a férjemmel ott voltunk nászúton sok éve, természetesen a Grand Tours-sal, a Sol1 v.2-ben. Most mennénk a gyerekekkel, de már nem emlékszem pontosan a víz illetve part mennyire "gyerekbarát". Ha jól emlékszem, a part nem homokos. Mennyire messze lehet bemenni a vízbe, mennyire sekély? (7 és 11 éves gyerekekkel mennénk) Fakultatív programok a gyerekeknek olcsóbbak? Mennyibe kerülnek? (elsősorban a delfinárium érdekel, illetve Barcelona) 2 felnőtt+3 gyerek létszámmal az El Velero apartmanban tudnánk megszállni - mi a véleményed az apartmanról? Köszönöm a válaszokat!
Kedves Éva! Tossában a part finom kavicsos és a tenger hirtelen mélyül, ami azt jelenti, hogy kb. 4-5 méter után a tenger csak jó úszóknak ajánlott. Természetesen a kirándulásoknál mindig van gyerek ár. A Barcelonai kirándulás Montserrat-tal pl. 25 euro, a Delfinárium pedig 16 euró gyerekeknek. A gyerek ár mindig 12 éves korig értendő. A Delfináriumba van olyan lehetőség, hogy családi jegyet adok (két felnőtt és két gyerek), ami így 65 euróba kerül, 17 eurót meg lehet spórolni. Tudom, hogy Önök öten vannak, de a családi jegybe csak két felnőtt és két gyerek fér bele, a harmadiknak meg kell venni külön a gyerekjegyet. Az El Velero apartmanház minden komfortigényt kielégít. Én javaslom Önöknek a II/2 es szobát, mivel öten vannak. Ebben a szobában így kényelmesen elférnek majd! Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kádár Mária Dátum: 2012-01-31 17:24:49
R.Kata írta ekkor: 2012-01-24 19:44:41
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy Tossa de Mar-on az apartmanoknál van-e egyágyas felár? Amennyiben egyedül utaznék, akkor megpróbálnának társítani valakit? Ha nem lenne más egyedül utazó rajtam kívül, akkor felárat kellene fizetnem vagy anélkül is igénybe vehetnék egy 2 ágyas szobát? Köszönöm a válaszát előre is!
Kedves Kata!Mikor szeretnél utazni?Én is egyedül mennék.Akár társulhatnánk is.Mit szólsz ehez?Üdv.:Marcsi
Nagy Mónika Dátum: 2012-01-29 19:38:43
Kedves Józsi! A döntés megszületett, idén Veletek ugyanott. Két dolgot szeretnék kérdezni. Június elején mennénk és bár tudom, hogy óvatosan fogalmazol az időjárással kapcsolatban, de mégis szerinted mire számíthatunk? Fürdeni már lehet? A másik hasonlóan bugyuta kérdésem az lenne, hogy melyek azok a 2 ágyas szobák a Sol2-ben amelyek erkélye a főutcára néz? Tavaly a mellékre nézett és idén nem feltétlen arra szeretnénk:) Köszönjük válaszodat! Móni&Gergő
Piber Viktória Dátum: 2012-01-29 15:35:47
Kedves Józsi! Köszönöm szépen a választ! :) Még aziránt érdeklődnék, hogy ha önállóan megyünk Barcelonába, milyen lehetőségünk van este visszajönni Tossába az utolsó közvetlen busz után (ha van?:D) Illetve, hogy ezt a visszautat meg lehet-e oldani vonat beoktatásával? Nagyon szépen köszönöm! Szép napot! Viki