Tisztelt grandjozsi!
Egy kérdést szeretnék önnek feltenni! A minap fizettük be a nyaralásunkat Tossa de Mar-ba! Busszal fogunk utazni júl 27-ei indulással! Fakultatív kirándulás keretein belül mindenképp szeretnénk elmenni Barcelonába az egyik nap! Illetve hallottuk egy két ismerőstől,de sajnos semmi konkrétumot nem tudunk,hogy elvileg Barcelonából indul hajó Mallorca-ra illetve Ibizára! Erről szeretnénk egy pár információt, hogy igaz-e illetve kb mennyibe kerülne és hogy bonyolulte az eljutás az imént említett helyekre!Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy gondolom Tossa-ban is úgy van, mint sok más helyen, hogy a kitelepített idegenvezetőnél kb 3-szor annyi fakultatív kirándulásból lehet választani, mint amennyi megtalálható az utazási iroda honlapján? Köszönöm szépen előre is a válaszát!!!
Kedves Dénes!
Természetesen voltak már tossai utasok, akik Barcelónából akár Ibizára akár Mallorcára utaztak hajóval. Ibizára kb. 9 óra az út, Mallorcára 7-8 óra! Én a BALEARIA nevű hajótársaságot ajánlom Önöknek, de adok egy címet, amelyen nyugodtan csemegézhetnek: http://www.directferries.com Ha belép erre az oldalra, akkor kerresse meg Spanyolországot (Espana), aztán pedig lépjen a "billetes de Ferry" menüpontra. Szerintem a nyáron kb. 80-100 euróért már talál jegyeket oda-vissza Ibizára és Mallorcára is. Azt kell mondanom Önnek, hogy sokkal több programot én sem tudok ajánlani ott helyben Tossában, mint ami a prospektusunkban szerepel! Sokan így is azt mondják, hogy ez is sok egy hétre! Ha bármi másban segíthetek, állok rendelkezésére! Tisztelettel: Grandjózsi!