(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

S. Krisztina Dátum: 2012-02-01 18:03:02
Kedves grandjózsi.Augusztusban szeretnénk Tossába utazni.Gondolkozunk a félpanziós ellátáson is.Az lenne a kérdésem,hogy ezt utazás előtt kell e megigényelni,vagy elég ha már ott vagyunk.A reggeli és a vacsora időhöz kötött e,ezt azért szeretném megkérdezni,hogyha fakultatív programon veszünk részt nem e ütközik a kettő.Fontos lenne a válaszod.Köszönettel:Kriszti.
Nagy Emese Dátum: 2012-02-01 13:17:29
Kedves grandjozsi ! Végülis idemegyünk a fiammal és az unokahugommal. Barcelonát néztük érdemes 5 éves gyerekkel menni ???? Igazán megszeretnénk nézni mikor voltunk akkor a bikaviadalra mentünk és igazán Barcelonát nem néztük meg. Jó, mert már nincs bikaviadal.
Kis Dénes Dátum: 2012-02-01 11:13:48
Kedves grandjozsi! Köszönöm szépen a válaszát! Még annyi kérdésem lenne, hogy olvastam azt is, hogy Girona-ból lehet olcsó repülőjegyet kifogni akár Mallorca-ra, akár Portugáliába /Porto-ba!/ Tudna esetleg ideillő oldalt is ajánlani? Olvastam a fórumon,de nem nagyon akarom elhinni, hogy 3 euróért repültek a fennt említett helyekre!Van ennek valóságalapja? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy július végén augusztus elején lehet-e olyan szerencsénk, hogy esetleg kifogunk egy Fc Barcelona-i barátságos meccset, mert olyankor sajnos még nincs bajnokság, mert mindenképp szeretnénk eljutni, a Nou Camp stadionba, ha nem is meccsre, de megnézni mindenképp, csak sajnos úgy tudom, hogy oda csak önállóan lehet eljutni, mert a csoportos barcelonai kiránduláskor nincs lehetőség ide eljutni!Igaz ez? Köszönöm szépen mégegyszer válaszát! Üdvözlettel: Kis Dénes
Grand Józsi Dátum: 2012-02-01 10:49:46
Kis Dénes írta ekkor: 2012-01-29 12:13:50
Tisztelt grandjozsi! Egy kérdést szeretnék önnek feltenni! A minap fizettük be a nyaralásunkat Tossa de Mar-ba! Busszal fogunk utazni júl 27-ei indulással! Fakultatív kirándulás keretein belül mindenképp szeretnénk elmenni Barcelonába az egyik nap! Illetve hallottuk egy két ismerőstől,de sajnos semmi konkrétumot nem tudunk,hogy elvileg Barcelonából indul hajó Mallorca-ra illetve Ibizára! Erről szeretnénk egy pár információt, hogy igaz-e illetve kb mennyibe kerülne és hogy bonyolulte az eljutás az imént említett helyekre!Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy gondolom Tossa-ban is úgy van, mint sok más helyen, hogy a kitelepített idegenvezetőnél kb 3-szor annyi fakultatív kirándulásból lehet választani, mint amennyi megtalálható az utazási iroda honlapján? Köszönöm szépen előre is a válaszát!!!
Kedves Dénes! Természetesen voltak már tossai utasok, akik Barcelónából akár Ibizára akár Mallorcára utaztak hajóval. Ibizára kb. 9 óra az út, Mallorcára 7-8 óra! Én a BALEARIA nevű hajótársaságot ajánlom Önöknek, de adok egy címet, amelyen nyugodtan csemegézhetnek: http://www.directferries.com Ha belép erre az oldalra, akkor kerresse meg Spanyolországot (Espana), aztán pedig lépjen a "billetes de Ferry" menüpontra. Szerintem a nyáron kb. 80-100 euróért már talál jegyeket oda-vissza Ibizára és Mallorcára is. Azt kell mondanom Önnek, hogy sokkal több programot én sem tudok ajánlani ott helyben Tossában, mint ami a prospektusunkban szerepel! Sokan így is azt mondják, hogy ez is sok egy hétre! Ha bármi másban segíthetek, állok rendelkezésére! Tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-02-01 10:26:23
Nagy Mónika írta ekkor: 2012-01-29 19:38:43
Kedves Józsi! A döntés megszületett, idén Veletek ugyanott. Két dolgot szeretnék kérdezni. Június elején mennénk és bár tudom, hogy óvatosan fogalmazol az időjárással kapcsolatban, de mégis szerinted mire számíthatunk? Fürdeni már lehet? A másik hasonlóan bugyuta kérdésem az lenne, hogy melyek azok a 2 ágyas szobák a Sol2-ben amelyek erkélye a főutcára néz? Tavaly a mellékre nézett és idén nem feltétlen arra szeretnénk:) Köszönjük válaszodat! Móni&Gergő
Kedves Mónika! Örülök, hogy idén ismét Tossát választották. Igen, az időjárással kapcsolatban mindig óvatosan fogalmazok, mert soha nem lehet tudni. Május közepén, amikor én is lemegyek, már ekkor napközben 25 fok körüli a hőmérséklet, ami persze június elején is mérvadó, de a tenger még elég hideg. Napozni természetesen már lehet, de csak a bátrak merészkednek a tengerbe, de ez ne szegje kedved! A SOL2-ben a kétágyas szobák, ahol két szimpla ágy van és nem pótágyazhatók: 101, 201 Ezek a szobák konyhásak és az erkélyük a főutcára néz. Maradok tisztelettel: Imre J.