(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-18 12:27:30
Grand Józsi írta ekkor: 2011-06-17 20:37:04
Kedves Andrea! Sajnos én sem tudom, hogy mikor lesz bikaviadal. Minden hónap első hetén kapok egy listát az aktuális dátumokról. Ebben a hónapban pl. csak kétszer van, ezen a héten és a jövő héten. Ha van kedved, írj nekem újra július vagy augusztus elején és akkor én is többet tudok, attól függően, hogy mikor szeretnének jönni a szüleid! Vigyázz magadra, üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi! Köszönöm a választ! Szüleim júliusban vagy augusztusban szertnének menni, július elején akkor majd irok neked és hátha , akkor már meg tudod mondani, hogy mely heteken lesznek bikaviadalok. ( Úgy hallottam, hogy 2012.-től beszüntetik őket barcelonában, nem tudom igaz-e ez.) Mégegyszer köszönöm szépen a segitséget. Vigyázz magadra. Andi
Grand Józsi Dátum: 2011-06-17 20:37:04
írta ekkor: 2011-06-17 11:40:12
Kedves Józsi! Szeretném megkérdezni, hogy tudod-e előre , hogy Barcelonában a nyáron mikor lesznek bikaviadalok. Minden héten vannak, vagy csak időközönként? Szüleim mennek a nyáron Tossába , de mindenképpen olyan héten szeretnének , amikor bikaviadal is lenne.Ehhez kötnék a nyaralás időpontját. Köszönöm szépen a segítségedet és a válaszodat előre is. További szép nyarat neked. dr.Szívós Andrea
Kedves Andrea! Sajnos én sem tudom, hogy mikor lesz bikaviadal. Minden hónap első hetén kapok egy listát az aktuális dátumokról. Ebben a hónapban pl. csak kétszer van, ezen a héten és a jövő héten. Ha van kedved, írj nekem újra július vagy augusztus elején és akkor én is többet tudok, attól függően, hogy mikor szeretnének jönni a szüleid! Vigyázz magadra, üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2011-06-17 20:33:31
Bokán Józsefné írta ekkor: 2011-06-16 09:50:43
Kedves Grandjózsi? Szeretném megkérdezni, hogy június 24-i indulással milyen típusú busz megy Tossa de Marra. Egyébként milyen idő van, hány fokos a tenger? Üdvözlettel: Józsefné
Tisztelt hölgyem! Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésére, mert én is két nappal az indulás előtt tudom meg, hogy milyen busz jön az adott héten. Tossában most nagyon meleg van, 30 fok felett, a tenger kellemesen meleg! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-06-17 20:30:34
Luna1110 írta ekkor: 2011-06-15 22:08:59
Kedves Józsi! Szeretném megkérdezni, hogy Tossában a boltokban, éttermekben, bárokban mennyire elfogadott a bankkártyás fizetési mód, és főleg milyen típusú kártyát fogadnak el, Visát, vagy inkább Mastercardot. Üdvözlettel: Ágnes
Kedves Ágnes! Tossában bárhol lehet kártyával fizetni, mindkét típus elfogadott. Egyedül a Maxi Dia-ban (ez a legolcsóbb boltja Tossának) nem lehet fizetni 12 euró alatt, de efölött már ott is. Este a bárokban jobban kedvelik a készpénzt! ÜdvözletteL. Grandjózsi!
Dátum: 2011-06-17 11:40:12
Kedves Józsi! Szeretném megkérdezni, hogy tudod-e előre , hogy Barcelonában a nyáron mikor lesznek bikaviadalok. Minden héten vannak, vagy csak időközönként? Szüleim mennek a nyáron Tossába , de mindenképpen olyan héten szeretnének , amikor bikaviadal is lenne.Ehhez kötnék a nyaralás időpontját. Köszönöm szépen a segítségedet és a válaszodat előre is. További szép nyarat neked. dr.Szívós Andrea