(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Salamon Szabolcs Dátum: 2011-06-27 11:19:34
Kedves Józsi. Azután érdeklödnék, hogy a konyha nélküli szobákban van e tányér, kés, pohár? Válaszod előre is köszönöm.
Luna1110 Dátum: 2011-06-26 16:44:38
Bernadett írta ekkor: 2011-06-25 21:54:18
Kedves Ágnes ! Remélem nem haragszol amiért válaszolok a kérdésedre, én 1 hete jöttem haza a Tossa de Mar-i nyaralásból. A buszra egy kézi táska felvihető ebben álltalában enni és innivalót szoktunk vinni, hűtőtáskát nem lehet az utastérben tartani, de a sofőrök nagyon kedvesek és ha kéred bármikor a pihenők alkalmával hozzáférhetsz. A vékony polár takaró és a felfújható nyakpárna pedig szinte nélkülözhetetlen csakúgy mint a kényelmes ruházat. Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást ! Üdv. Bernadett smile smile smile
Kedves Bernadett! Köszönöm a jó tanácsot, megfogadom. Ha esetleg van még valami, amit tanácsolsz a tapasztaltak alapján, amit esetleg vinni érdemes, azt szívesen fogadom. Üdvözlettel: Ágnes
Bernadett Dátum: 2011-06-25 21:54:18
Luna1110 írta ekkor: 2011-06-25 20:17:33
Kedves Józsi! Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e takarót vinni a buszra éjszakára, mivel még soha sem utaztam busszal ilyen hosszú útra. Az útravaló ennivalót fel kell vinni az utastérbe, vagy van lehetőség a pihenőknél hozzáférni a csomagtartóhoz? Köszönettel: Ágnes
Kedves Ágnes ! Remélem nem haragszol amiért válaszolok a kérdésedre, én 1 hete jöttem haza a Tossa de Mar-i nyaralásból. A buszra egy kézi táska felvihető ebben álltalában enni és innivalót szoktunk vinni, hűtőtáskát nem lehet az utastérben tartani, de a sofőrök nagyon kedvesek és ha kéred bármikor a pihenők alkalmával hozzáférhetsz. A vékony polár takaró és a felfújható nyakpárna pedig szinte nélkülözhetetlen csakúgy mint a kényelmes ruházat. Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást ! Üdv. Bernadett smile smile smile
Luna1110 Dátum: 2011-06-25 20:17:33
Kedves Józsi! Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e takarót vinni a buszra éjszakára, mivel még soha sem utaztam busszal ilyen hosszú útra. Az útravaló ennivalót fel kell vinni az utastérbe, vagy van lehetőség a pihenőknél hozzáférni a csomagtartóhoz? Köszönettel: Ágnes
Grand Józsi Dátum: 2011-06-25 08:19:52
Burinda Csaba írta ekkor: 2011-06-23 19:32:21
Kedves József! Július közepén utazunk Tossába, autóval két hétre az El Velero apartmanba, és érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tudunk parkolni, pontosabban van e lehetőség nem fizetős parkolásra? Ez egy eléggé kardinális kérdés:) Válaszát előre is köszönöm üdvözlettel Zita
Kedves Zita! Mint írtam Önnek, Tossában csak a fehér zónában ingyenes a parkolás, amiért mindig harc folyik, főleg főszezonban, de eddig még mindenki talált magának helyet, igaz utána nem igen mertek arról a helyről elmozdulni. A kék zóna nagyon drága, 1 óra 3 euró. De ha ad nekem még egy kis időt, akkor futok egy kört itt Tossában és megnézem a lehetőségeket! Üdvözlettel: Grandjózsi!