(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-04-20 18:14:50
írta ekkor: 2011-04-19 23:03:14
Kedves Grandjózsi! Én a fakultatív programok közül nagyon szeretnék eljutni Andorrába. viszont olvasom, hogy nem mindig jön össze. Milyen egyéb módon lehet eljutni Andorrába (busz, vonat), illetve van-e lehetőség autót vagy motort és bérelni és mennyibe kerül. Köszönettel: D. Zsolt
Kedves Zsolt! Tossából több lehetőség is van arra, hogy eljusson Andorrába. Az első az, hogy már Tossában meg van a kellő létszám és akkor én kísérem Önöket. A második esetben, ha nincs meg a megfelelő létszám, akkor is ki jön a busz Tossába, de ebben az esetben egy másik idegenveztő kíséri Önöket természetesen magyar nyelven. Ilyenkor több helyszínen szállnak fel magyar vendégek, a lényeg az, hogy meglegyen a 25-30 fő. A harmadik eset az, hogy a busz szintén kijön Tossába, de az idegenvezetés angol nyelvű és az utastársak vegyes nemzetiségűek. Busszal és vonattal nem egyszerű eljutni Andorrába, de remélem, hogy a három lehetőség közül valamelyik összejön. Természetesen Tossában van lehetőség motor és kocsi bérlésre is, aminek az árát az dén még nem ismerem, de tavaly kocsit pl. 70 euróért már lehetett bérelni egy napra. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Dátum: 2011-04-19 23:03:14
Kedves Grandjózsi! Én a fakultatív programok közül nagyon szeretnék eljutni Andorrába. viszont olvasom, hogy nem mindig jön össze. Milyen egyéb módon lehet eljutni Andorrába (busz, vonat), illetve van-e lehetőség autót vagy motort és bérelni és mennyibe kerül. Köszönettel: D. Zsolt
Dátum: 2011-04-15 01:04:07
Grand Józsi írta ekkor: 2011-04-14 13:26:24
Kedves Ibolya! Grandjózsi távollétében én válaszolok Önnek! Az Ön elképzelésének sem Malgrat, sem pedig Santa Susanna nem igazán felel meg, sajnos itt nincsenek hegyes-dombos, erdős-sziklás partok, ezek kiépült tengerparti nyaralóhelyek, ahol rengeteg szálloda található. Üdvözlettel: Horváth Éva-irodai értékesítő
Kedves Éva! Köszönöm válaszát. Tisztelettel: Mezei Ibolya
Grand Józsi Dátum: 2011-04-14 13:26:24
Kedves Ibolya! Grandjózsi távollétében én válaszolok Önnek! Az Ön elképzelésének sem Malgrat, sem pedig Santa Susanna nem igazán felel meg, sajnos itt nincsenek hegyes-dombos, erdős-sziklás partok, ezek kiépült tengerparti nyaralóhelyek, ahol rengeteg szálloda található. Üdvözlettel: Horváth Éva-irodai értékesítő
Dátum: 2011-04-11 13:47:15
Kedves Józsi! smile Az idén új helyekkel bővült a Grand Tours spanyolországi utazási ajánlata. Szerinted melyik tetszene nekem a legjobban? smile Én a változatos, vizuális élményekben gazdag környezetet kedvelem: hegyes-dombos, erdős, sziklás part, hangulatos utcácskák, ódon hangulatú házak… Melyik helyet ajánlod? smile Jó egészséget és derűs, szép napot kívánok. smile smile smile Ibolya