Kedves Grandjózsi !
Előszőr is Gratulálnunk A GRAND TOURS-nak 20 éves fennállása alkalmából
A mi kis csapatunk július 23. ától tervezi a nyaralást Tossa De Mar-ban , erről a településről szeretnék egy -két infót . A szállásunk az El Velero Apartmanban lesz, egyébként a csapat 20 éves fiatalokból áll, és fontos az éjszakai élet. Tavaly Paralián voltunk és egy felejthetetlen nyaralásban volt részünk. A görögök nagyon kedvesek voltak.
Gondolom ez a spanyolokról is elmondható . És még az az infó érdekelne hogy át tudunk e menni Ibizára vagy Mallorca-ra .
Amint írtam júli végén megyünk akkor gondolom jó meleg van és a tenger is kellemes, valamint érdekelne hogy júliusba sok e az esős napok száma ?
Kedves Nikoletta!
Először is köszönöm a kedves szavakat az utazási iroda nevében is! Nagyon figyelmes! Biztos vagyok benne, hogy Tossában is jól fogják magukat érezni és nem fog hiányozni a mediterrán hangulat sem. A spanyolok és a katalánok nagyon kedvesek és vendégszeretőek. Tossában is számos lehetőség nyílik a szórakozásra, de tőlünk 12 kilométerre található Lloret de Mar, ami a Costa Brava szórakoztató iparának a fellegvára. Volt már olyan vendég Tossában, aki szintén ellátogatott Ibizára illetve Mallorcára. Nem tudom, mivel szeretnének utazni, hajóval vagy repülővel? Július végén már nagyon jó idő van és a tenger hőmérséklete is kellemes, esőtől ilyenkor nem kell tartani. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjanak! Üdvözlettel: Grandjózsi!