(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2010-09-07 14:53:44
Hubai László írta ekkor: 2010-09-05 12:21:10
Kedves József! Én és a párom egyénileg utaznánk repülővel a Sol-ba, szeptember 26-tól október 10ig. Mivel a turnusváltás október 9-én van, de a mi repülőnk 10-én indul,azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen lehetőség az egy éjszakai szállásra. Illetve azt szeretném még megkérdezni hogy lehet-e még ilyen későn fürdeni a tengerben. Segítségét előre is köszönöm. Laci
Kedves László! Ma beszéltem az irodával és azt mondta az előadó, hogy a Ön barátnője a mai napon lemondta az utat, mert nem sikerült erre az időpontra repülőjegyet venni. Ebből gondolom, hogy ezzel a kérdése aktualitását vesztette. Ha nem így van, akkor kérem, hogy jelezzen vissza! Köszönettel: Grandjózsi!
Vilmányi Erika Dátum: 2010-09-07 14:22:32
Kedves Grand Józsi! Hát akkor már elmúlt augusztus 31-e. Legyen szíves nézze meg nekünk a következő buszok menetrendjét. 1.) Barcelona reggel 7 - 8 óra körül, vagy egyáltalán. Visszafelé van-e olyan késői busz, hogy láthassuk a szökőkutakat? Korábbi haza indulásra is kíváncsi lennék. 2.) Girona 3.) Blanesba is az lenne a kérdésem, hogy a buszok hogyan közlekednek, illetve mennyibe kerül a buszjegy. Esetleg, ha úgy Önnek könnyebb, küldje át a menetrendek linkjét, mi pedig majd böngészünk benne. Válaszát nagyon köszönöm: Vilmányi Erika
Polgár Csaba Dátum: 2010-09-05 22:18:23
Kedves József! Szeptember 24-én utazunk a párommal egy hétre Tossa de Mare-ra és érdeklődnék, hogy a fakultatív programok árát tekintve jelent-e valami kedvezményt felsőoktatási intézmény, levelezős tagozat látogatását igazoló érvényes diákigazolvány vagy esetleg külföldön más igazoló okmány szükséges, mely diák kedvezményre jogosít. Ha van ilyen, akkor azt hol tudjuk beszerezni. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Polgár Csaba
Hubai László Dátum: 2010-09-05 12:21:10
Kedves József! Én és a párom egyénileg utaznánk repülővel a Sol-ba, szeptember 26-tól október 10ig. Mivel a turnusváltás október 9-én van, de a mi repülőnk 10-én indul,azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen lehetőség az egy éjszakai szállásra. Illetve azt szeretném még megkérdezni hogy lehet-e még ilyen későn fürdeni a tengerben. Segítségét előre is köszönöm. Laci
Grand Józsi Dátum: 2010-09-01 14:17:58
Molnár Andrea írta ekkor: 2010-08-31 17:02:43
Kedves Józsi! Mi viszont ott leszünk 26-án, így 2 jegyet máris foglalnék :-D Andi
Kedves Andrea! A jegyeket nem kell előre lefoglalni, elég, ha akkor szólnak, amikor megérkeznek. Üdvözlettel: Grandjózsi!