(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Banda László Dátum: 2010-02-26 12:50:42
Tisztelt Józsi! Nagyon köszönöm a válaszát sok minden kiderült belőle számomra és tisztábban látom a dolgokat!Lehet majd még felmerül pár kérdés akkor még írok önnek azokkal kapcsolatban ha nem gond!Előre is köszönöm!Tisztelettel! Banda László
Grand Józsi Dátum: 2010-02-23 14:34:04
Banda László írta ekkor: 2010-02-19 11:23:22
Tisztelt Józsi! Azzal kérdéssel fordulnék hozzád,hogy amikről itt olvasgattam fakultatív programok mégis mennyibe kerülnek kb.?Mi júniusban utazunk Tossa de Mare-ra azért kérdezem! Ilyenek érdekelnének konkrétabban mint pl. Bikaviadal Barcelonában,Flamenco est, Delfinárium - Marineland, Csúszdapark - Water World,Port Aventura,Hajókirándulás Tossából,Barcelona Montserrattal!Olvastam árakat csak ezek nem tudom mennyire reálisak sajnos azért várom majd a mielőbbi válaszodat illetve még annyi kérdésemmel lenni,hogy mennyire van ott drágaság az ember mennyi költőpénzt vigyen mégis magával? Válaszaidat előre is köszönöm! Üdvözlettel
Kedves László! Öntől is elnézést kérek, hogy kések a válaszadással. Kérdéseire a következőket tudom mondani: az árak a katalógusban hellyel-közel megfelelnek a valóságnak, de mint Ön is látja ezek csak tájékoztató jellegűek. Sajnos azt kell mondanom, hogy ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, de Spanyolországban is van minden évben áremelés, így lehet, hogy 1-2 euróval többet lehet számolni a katalógusban szereplő árakhoz képest. Az idei árakról én is csak majd érkezésem után kapok tájékoztatást, ami május 15-én lesz. A bikaviadalról csak annyit, hogy előbb-utóbb barcelonában is betíltják a a viadalokat. Már tavaly sem volt minden vasárnap. Ha volt, akkor 55 euróba került, de ebbe benne volt a belépőjegy ára és a busz költség oda-vissza, hiszen kora este szoktak kezdődni a bikaviadalok, aztán pedig este fél 10-kor megnézzük még a zenélő, különféle színekben pompázó szökőkutat is és csak aztán indulunk vissza Tossába kb. 10-kor negyed 11-kor és így érkezünk haza kb. éjfélre. Az árakat illetően azt szoktam mondani, hogy felesleges sok dolgot magukkal hozniuk, mert ott is meg lehet venni mindent és sokszor olcsóbb, mint nálunk. Talán a hús és a kenyér drágább, de minden más olcsóbb. Ha ne talán étteremben szeretne étkezni, akkor egy három fogásos menüt akár már 10 euróért is elfogyaszthat. Ha bármilyen másban tudok segíteni, szívesen állok rendelkezésére. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2010-02-23 14:20:33
írta ekkor: 2010-02-16 20:42:49
Tisztelt Józsi ! Engem az érdekelne hogy a környéken vannak-e robogó bérlési lehetőségek? Ha van, esetleg annak feltételeiről árairól tudna valamit írni. Ha nincs akkor autóbérlésről. Válaszát előre is köszönöm. HERCZ NORBERT.
Kedves Norbert! Öntől is elnézést kérek a megkésett válaszért, ígérem máskor figyelmesebben nézem a fórumot! A kérdésére a következőt tudom válaszolni: Tossában van lehetőség autó- és robogó bérlésre is. Talán a robogó egy napra egy kicsivel drágább, mint a kocsi, de nem sokkal. Tavaly csak 125 köbcentis motorokat lehetett bérelni. Ezt csak azért írom, mert előfordult, hogy szerettek volna az utasok nagyobb motorral közlekedni. Motorbérlésnél csak egy baj: általában mindig dombornyomott kártyát kérnek a kaució kifizetésénél, a bérleti díjat lehet készpénzben is. Ez tehát úgy néz ki, hogy a motor bérleti díja egy napra kb. 60 euró+a kaució (150 euró). A kauciót természetesen visszakapják, ha épségben visszahozzák a motort. A kártyájukon ilyenkor nem veszik le a pénzt a kaucióra, csak blokkolják azt. Amikor visszahozzák a motort, akkor jóváírják ezt az összeget a kártyájukon. Autónál - attól függően - hogy milyen kategóriájú kocsit szeretnének bérelni, változik az ár. Egy kiskategóriájú, 5 ajtós, általában gázolajos kocsi egy napra 65-70 euróba kerül biztosítással együtt + itt is ki kell fizetni a kauciót, ami 150-200 euró. Kocsibérlésnél lehet mindent fizetni készpénzzel is, de minidig jobban szeretik a kártyát. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon! Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, mert minden évben emelnek Spanyolországban is. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2010-02-23 14:08:15
vestner györgyné írta ekkor: 2010-02-14 07:40:31
Kedves Józsi! Junius 12-én érkezünk busszal Tossába. Egy 12 fős csoportot viszek és szeretnék egy-két dolgot kérdezni: a konyha nélküli studiókban /Sol 2/ vannak e poharak, tányérok stb. Kell-e ányneműt vinnünk? Ha minden igaz reggel 9-re érunk oda, mikor lehet az apartmanokat elfoglalni, ha sok az idő, hova tudjuk elrakni a csomagjainkat.Csoportom sok fakultativ programon szeretne résztvenni,mikor tudjuk meg, hogy melyik program milyen napra esik,pl. ha valki mindkét barcelonai programot vászatja,nem e egy napon lesz.Vannak-e szunyogok,mi az Ön szerint,a legfontosabb/a pénzen kivül/, amit vigyünk magunkkal?A juniusi találkozás reményében üdvözlöm Mari
Tisztelt Asszonyom, kedves Mari! Mindenekelőtt elnézést kérek Öntől is a késői válaszért, de mostanában nem voltam net közelében: Kérdéséire a következőket tudom válaszolni: a konyha nélküli szobákban nincs tányér, de poharat adnak. Ágyneműt szintén adnak a tulajdonosok. Normális körülmények között a busz szombaton reggel 8-9 kor érkezik Tossába, az előző heti vendégeknek 9-ig kell elhagyni a szobákat. Ekkor kezdenek takarítani, ami eltart fél kettő, kettőig, de ha nagyon sok szobát kell tartani, akkor előfordulhat, hogy egy kicsit csúszunk a kulcsátadással. A csomagokat az újonnan érkező vendégek lerakják a TV-szobába, ahol pihenni is lehet. Addig amíg takarítják a szobákat, az érdeklődőket egy 1 órás séta keretében végigviszem a városon, 13:00 órakor pedig tartok egy általános tájékoztatót a programokról, aztán jöhet a kulcsátadás. Tossában nincs szúnyog, sőt légy sem. A legyek is csak ősszel merészkednek elő, de akkor nagyon szemtelenek.Azt kell mondanom Önöknek, hogy sok mindent ne hozzanak magukkal, mert minden olcsóbb, mint nálunk. Ami talán drágább, az a kenyér és a hús. Ha bármi másban segíthetek Önnek kedves Mari, várom kérdéseit. A mielőbbi viszontlátás reményében én is üdvözlöm Önt, minden jót! Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2010-02-23 13:55:56
Horváth Róbert írta ekkor: 2010-02-04 21:16:52
Semmi gond! smile Nagyon szépen köszönöm a segítséget ( Sándornak is köszönöm a címet) A tel.számot eltároltam! Hamarosan találkozunk, addig is minden jót kívánok! Üdv: Róbert
Kedves Horváth Róbert! Önnek is és Erikának is azt tudom mondani illetve írni: ha megérkeznek Barcelonába a reptérre, akkor szálljanak fel a reptéri járatra (neve air bus, kék színű), amely pár euróért kb. 5 euró elhozza Önöket a város főterére, a Placa Cataluna-ra, ahonnan egy 15-20 perces séta után eljutnak a buszpályaudvarra, melynek neve "Estacion Nord". Innen elég gyakran indulnak buszok Tossába. Tavaly az ára 10.50 volt. Ha viszont későn érkeznek, akkor már nem lesz busz Tossába. Én már 15-én Tossában vagyok és meg fogom tudni mondani, hogy mi az aktuális menetrend. Ha nem jönne össze a busz, akkor marad a taxi, de az nagyon drága: 120-030 euró. Kérem, hogy indulásuk előtt írjanak még egy levelet nekem! Igérem, hogy gyorsabb leszek, mint ezalkalommal. Üdvözlettel: Grandjózsi!