(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Banda László Dátum: 2010-02-19 11:23:22
Tisztelt Józsi! Azzal kérdéssel fordulnék hozzád,hogy amikről itt olvasgattam fakultatív programok mégis mennyibe kerülnek kb.?Mi júniusban utazunk Tossa de Mare-ra azért kérdezem! Ilyenek érdekelnének konkrétabban mint pl. Bikaviadal Barcelonában,Flamenco est, Delfinárium - Marineland, Csúszdapark - Water World,Port Aventura,Hajókirándulás Tossából,Barcelona Montserrattal!Olvastam árakat csak ezek nem tudom mennyire reálisak sajnos azért várom majd a mielőbbi válaszodat illetve még annyi kérdésemmel lenni,hogy mennyire van ott drágaság az ember mennyi költőpénzt vigyen mégis magával? Válaszaidat előre is köszönöm! Üdvözlettel
Dátum: 2010-02-16 20:42:49
Tisztelt Józsi ! Engem az érdekelne hogy a környéken vannak-e robogó bérlési lehetőségek? Ha van, esetleg annak feltételeiről árairól tudna valamit írni. Ha nincs akkor autóbérlésről. Válaszát előre is köszönöm. HERCZ NORBERT.
vestner györgyné Dátum: 2010-02-14 08:03:30
Kedves Józsi! Bocsánat a helyesirási hibáért: természetesen nem VÁSZATJA, hanem VÁLASZTJA. üdv Mari
vestner györgyné Dátum: 2010-02-14 07:40:31
Kedves Józsi! Junius 12-én érkezünk busszal Tossába. Egy 12 fős csoportot viszek és szeretnék egy-két dolgot kérdezni: a konyha nélküli studiókban /Sol 2/ vannak e poharak, tányérok stb. Kell-e ányneműt vinnünk? Ha minden igaz reggel 9-re érunk oda, mikor lehet az apartmanokat elfoglalni, ha sok az idő, hova tudjuk elrakni a csomagjainkat.Csoportom sok fakultativ programon szeretne résztvenni,mikor tudjuk meg, hogy melyik program milyen napra esik,pl. ha valki mindkét barcelonai programot vászatja,nem e egy napon lesz.Vannak-e szunyogok,mi az Ön szerint,a legfontosabb/a pénzen kivül/, amit vigyünk magunkkal?A juniusi találkozás reményében üdvözlöm Mari
Erika Dátum: 2010-02-08 17:27:01
Horváth Róbert írta ekkor: 2010-01-26 19:29:53
Kedves Józsi! Május 29-én utaznánk Tossa de Mar-ba egyénileg. Azt szeretnénk tudni, hogy nem gond-e, ha csak este 8-9 körül érkezünk meg az apartmanhoz??? Barcelonában száll majd le a gépünk és onnan mennénk reptéri transzferrel Tossa-ba és ehhez kellene az apartman pontos neve és címe (Mi a Sol2-ben foglaltunk szobát). Le tudnád írni nekünk? Előre is köszönjük! Már nagyon várjuk! smile
Kedves Horvath Robert! Mi is egyeni utazassal megyunk Tossa de Mar-ba, erdeklodni szeretnek, hogy ti hogy tudtatok megoldani, hogy barcelonabol, hogy tudtok eljutni a szallashelyre. Elore is koszonom a segitseget! e-mail cimem: [email protected]