(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Fehér Klára Dátum: 2009-06-20 19:19:53
Kedves Mindenki, aki június 26-án (27-én) utazik! A párommal szeretnénk autót bérelni, de kb 60 Euró+ 150Euró a kaució. Costa Bravat meg szeretnénk ismerni, és el szeretnénk látogatni Gironába, Figueresbe, és még ami az időbe belefér. Nem akarunk busszal menni, mer az kötött, de hátha van olyan vállalkozó kedvű nyaraló, aki szintén elmenne azekre a helyekre, akkor mehetnénk együtt, és az autóbérlés díját, és a benzinköltséget felezhetnénk. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor válaszoljon, vagy majd a buszon szóljon. Üdv:Klári smile
Grand Józsi Dátum: 2009-06-20 14:37:15
Somogyi Gerti írta ekkor: 2009-06-20 13:35:01
Kedves Józsi! Június 27-én egyénileg utazunk Tossa-ba, a Sol2-ben lesz 2 apartmanunk. Szeretném megkérdezni, hogy az apartmanok elfoglalása este hány óráig lehetséges, van-e valamilyen időkorlát, illetve milyen lehetőség van a parkolásra. Köszönöm: Gerti
Kedves Gerti! Este nyolcig szoktam várni az egyéni utasokra. Utánna a tulajdonos adja oda a kulcsot. A bejáratnál van a kaputelefon és azon kell felszólni. Parkolni pedig lehet az appartmanház mellett lévő dombon. Ott ingyenes a parkolás. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Somogyi Gerti Dátum: 2009-06-20 13:35:01
Kedves Józsi! Június 27-én egyénileg utazunk Tossa-ba, a Sol2-ben lesz 2 apartmanunk. Szeretném megkérdezni, hogy az apartmanok elfoglalása este hány óráig lehetséges, van-e valamilyen időkorlát, illetve milyen lehetőség van a parkolásra. Köszönöm: Gerti
argentína Dátum: 2009-06-18 12:31:00
Szuromi György írta ekkor: 2009-06-17 14:02:51
Szia Argaentina!Köszi a tanácsot,de mi mindenképpen személyivel utazunk,vagy sehogy mivel az útlevelünk lejárt és nincs időnk megujitani.Nem tudom,hogy dél felé mi a helyzet,de a nagyobbik gyerekünk az ősszel Skóciát járta meg autóval minden különösebb gond nélkül.Szuromi György
szia! Jó a személyi, csak nem baj ha van nálunk útlevél is. Mondjuk amikor nálam a probléma volt, akkor még nagyon az út elején járt magyarország, új személyi ügyben. Mostanában nekem sincs gondom. Azért mi a biztonság kedvéért kivisszük tossába az útlevelet is. Megutaztatjuk!! üdv.
Szuromi György Dátum: 2009-06-17 14:02:51
Szia Argaentina!Köszi a tanácsot,de mi mindenképpen személyivel utazunk,vagy sehogy mivel az útlevelünk lejárt és nincs időnk megujitani.Nem tudom,hogy dél felé mi a helyzet,de a nagyobbik gyerekünk az ősszel Skóciát járta meg autóval minden különösebb gond nélkül.Szuromi György