(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

argentína Dátum: 2009-06-17 12:15:35
Grand Józsi írta ekkor: 2009-06-15 08:40:45
Kedves György! A Leányfalvi Zsoltné által leírtak megfelelnek a valóságnak, deén mégis útlevél párti vagyok, mert soha nem lehet tudni. Többször voltam már Andorrában, de még egyszer sem nézték az iratokat. Viszont az ördög nem alszik, de én Önökre bízom a választás lehetőségét. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szia György! Fontosabb tanácsokat, mindig a tapasztalt idegenvezetőtől fogadj el. Saját tapasztalatból tudom már én is. Az útlevél még mindig jó, ha nálunk van!!!üdv.
Grand Józsi Dátum: 2009-06-16 12:36:55
írta ekkor: 2009-06-16 10:14:21
Szia Józsi! Lehet már tudni valamit a bikaviadalról? Még egy kérdés: hallottam olyanról,hogy nemzetközi taj kártya.Ez mire való és ajánlott-e igényelni? Utasbiztosítást azt kötni fogunk. A barcelonai városnézés közben lesz lehetőség étkezésre valahol? Köszönöm!
Szia Robi! Most vasárnap pl. volt bikaviadal, de ez annyira kiszámíthatatlan, hogy mikor van és mikor nincs. Itt Tossaban csak a nemzetközi egészségügyi kártyát fogadják el, amit otthon ingyen ki lehet váltani. Ha bármi történik itt veletek, akkor mindig ezt kérik. Ha nem, akkor fizetni kell 59 eurót az orvosi vizsgálatért, amit persze majd otthon visszakaptok a biztosítótoktól, de ennek nektek személyesen kell utánna járni. Természetesen annyi idő lesz Barcelonában, hogy étkezni lehessen. Bármilyen más kérdésetek van, szívesen válaszolok. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Dátum: 2009-06-16 10:14:21
Szia Józsi! Lehet már tudni valamit a bikaviadalról? Még egy kérdés: hallottam olyanról,hogy nemzetközi taj kártya.Ez mire való és ajánlott-e igényelni? Utasbiztosítást azt kötni fogunk. A barcelonai városnézés közben lesz lehetőség étkezésre valahol? Köszönöm!
Grand Józsi Dátum: 2009-06-15 08:48:44
Fehér Klára írta ekkor: 2009-06-12 12:55:02
Kedves Józsi! Mi megcsináltattuk a nemzetközi diákigazolványt, és azt szeretném megkérdezni, hogy ez a diákigazolvány nem nyújt- e nekünk valami kedvezményt a szervezett uatzásoknál. Nekünk is a felnőtt árat kell fizetni? smile smile Nem tudom spanyolországban hogy vannak az árak,de általában felnőtt és gyerek jegy van, vagy szokott lenni diákjegy is pl múzeumokban vagy aquaparkban? És olvastam itt a fórumon, hogy van lehetőség búvárkodásra 50 euróért. Ez egy órára szól? Köszönöm a válaszát!
Kedves Klára! Normális körülmények között az EU-n belül elfogadják a mi magyar diákigazolványunkat is, de ez nem mérvadó. Ha tehetik váltsák ki a nemzetközi diákigazolványt, hiszen nem kerül sokba. A spanyolok által szervezett programokon mindig van felnőtt és gyerek ár. A Gyerek mindig 12 éves korig értendő. A múzeumokban biztos van diákjegy, de az aquaparkban a magasság a lényeg: 1.40 fölött a jegy 25 euro, 1 méterig 15 euro és egy méter alatt nem is kell fizetni. Természetesen Tossában is van lehetőség búvárkodásra, legfrissebb információim szerint 65 euróba kerül és kb. 3 óráig tart. Ha bármiben tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-06-15 08:40:45
Szuromi György írta ekkor: 2009-06-10 19:33:58
Kedves Józsi!Azt szeretném megkérdezni,hogy az Andorrai programhoz szükség van e útlevélre,mivel kihasználva a schegeni lehetőségeket mi új tipusu személyivel utazunk,de ha van rá lehetőség részt vennénk ezen a programon is.Köszönettel Szuromi György
Kedves György! A Leányfalvi Zsoltné által leírtak megfelelnek a valóságnak, deén mégis útlevél párti vagyok, mert soha nem lehet tudni. Többször voltam már Andorrában, de még egyszer sem nézték az iratokat. Viszont az ördög nem alszik, de én Önökre bízom a választás lehetőségét. Üdvözlettel: Grandjózsi!