Kedves Józsi!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van a fakultatív programok között a Barcelonai városlátogatás, és az ár 40/25 Eur. Aki Tossába megy, arra melyik ár vonatkozik? Mert nem mindegy, hogy melyik árra számítok. Olvastam, hogy Lloretbe az aqua parkba megy ingyen busz Tossábol. Ez mennyire igaz? És menyire érnéé meg ha egy napra bérelnék autót, és elmennék Andorrába, és így még azt is meg tudnám nézni, ami útba esik?! Válaszát előre is köszönöm. Klári
Kedves Klára! A katalógusban az első ár az mindig a felnőttekre vonatkozik, a perjel utáni pedig a gyerekekre. Ez az ár is már két éve ugyanaz a katalógusban, tehát némi drágulás az idén is várható, mint ahogy tavaly is. Tossából nem megy ingyen busz az acqua parkba, csak olyan formában ha én adok ingyen jegyet a helyi járatra, amellyel át tudnak menni Lloretbe. Az autóbérlés Tossában egy napra biztosítással együtt olyan 50-60 euró és le kell tenni 100 vagy 150 euró kauciót. Ha Ön Andorrába menne, akkor ki kell fizetni az Andorrára vonatkozó biztosítást is, de az sem több 20 eurónál. Bármi más gondja van, csak írjon nyugodtan. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!