(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2009-05-26 10:48:01
argentína írta ekkor: 2009-05-25 14:01:10
Köszi szépen a választ! Jul.04.én du-án érkezünk. Befizettük a sol-t júl.11-ig. Remélem tudunk érkezésünkkor találkozni egy pár percre! Vagy vmikor aznap. Kérdésem a következő: van e más mód tömegközlekedéssel eljutni tossába? Mennyibe kerül? Nem baj ,ha hosszabb a menetidő vagy ha körülményesebb,kíváncsiak lennénk más járművekre is. Ha hülyeség, akkor megyünk busszal. Köszi szépen: Gábor.
Kedves Gábor! Biztos vagyok benne, hogy fogunk találkozni július 4-én. Én itt vagyok állandóan, a szobám és az irodám a SOL2 appartmanházban van, a 206-ban. A legegszerűbb kijönni Tossába busszal, más lehetőség nincs. Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-26 10:44:26
Huszák György írta ekkor: 2009-05-25 21:24:10
Tiszteletem! Szeptemberben terveztem a nyaralást ami egyben a nászútam is lenne. A Hotel Don Juan ami eddig a választás. Kérem, hogy a hotel minőségéről, szolgáltatásairól irjon, hogy erre az alkalomra a hotel milyen választás lenne? Köszönettel!György
Kedves György! Mindenekelőtt gratulálok az esküvőjükhöz, kívánva ezzel sok boldogságot is. A Don Juan egy nagy és szép szálloda, de mindig sokan vannak benne és zajos, még szeptemberben is. Az ellátás természetesen svédasztalos, azzal semmi baj. Én csak a nagysága és a zajossága miatt aggódom. Szerintem sokkal családiasabb a légkör a Mare Nostrumban, ami két csillagos, de vetekszik a három csillaggal. Ennek csak annyi baja van, hogy fizetni kell a hütő és a TV használatáért és nem is keveset. Gondolják át, vagy írjanak újra. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-26 10:39:33
Fehér Klára írta ekkor: 2009-05-25 21:36:20
Kedves Józsi! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van a fakultatív programok között a Barcelonai városlátogatás, és az ár 40/25 Eur. Aki Tossába megy, arra melyik ár vonatkozik? Mert nem mindegy, hogy melyik árra számítok. Olvastam, hogy Lloretbe az aqua parkba megy ingyen busz Tossábol. Ez mennyire igaz? És menyire érnéé meg ha egy napra bérelnék autót, és elmennék Andorrába, és így még azt is meg tudnám nézni, ami útba esik?! Válaszát előre is köszönöm. Klári
Kedves Klára! A katalógusban az első ár az mindig a felnőttekre vonatkozik, a perjel utáni pedig a gyerekekre. Ez az ár is már két éve ugyanaz a katalógusban, tehát némi drágulás az idén is várható, mint ahogy tavaly is. Tossából nem megy ingyen busz az acqua parkba, csak olyan formában ha én adok ingyen jegyet a helyi járatra, amellyel át tudnak menni Lloretbe. Az autóbérlés Tossában egy napra biztosítással együtt olyan 50-60 euró és le kell tenni 100 vagy 150 euró kauciót. Ha Ön Andorrába menne, akkor ki kell fizetni az Andorrára vonatkozó biztosítást is, de az sem több 20 eurónál. Bármi más gondja van, csak írjon nyugodtan. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-26 10:32:14
GARFIELD írta ekkor: 2009-05-26 09:35:00
Kedves Józsi! Pontosan hány fokos a tenger abban a kis öbölben ahová csak sziklákon keresztül lehet eljutni. Nehéz azt a szakaszt megtenni, mert én egy kicsit túlsújos vagyok.
Kedves Tamás és Ilike! Ti pontosan tudjátok hány fokos a tenger abban a kis öbölben. Túlsúlyosaknak pedig egyáltalán nem ajánlott, de Ti is és én is túléltük! Végül is megérte a 4 napos izomláz, mert nagyon jó volt, hála Nektek és Janinak. Remélem jól vagytok és kipihentétek magatokat. Hiányoztok "egy kicsit", de majd túlélem. Legyetek jók, üdvözlettel: Imre J. (José).
GARFIELD Dátum: 2009-05-26 09:43:38
BOCSI smile túlsúlyos smile