(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2009-05-24 11:48:19
Ócsai Ferenc írta ekkor: 2009-05-23 16:50:14
üdvözlöm.Októberben megyünk Tossaba.Szeretném megkérdezni,hogy akkor milyen az idő és a tenger alkalmas e még strandolásra?Előre is köszönöm. Tisztelettel:Feri
Kedves Ferenc! Októberben napközben még jó idő van, de az éjszakák már hűvösek. A tenger kellemesen meleg és lehet benne fürödni is. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Ócsai Ferenc Dátum: 2009-05-23 16:50:14
üdvözlöm.Októberben megyünk Tossaba.Szeretném megkérdezni,hogy akkor milyen az idő és a tenger alkalmas e még strandolásra?Előre is köszönöm. Tisztelettel:Feri
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 16:18:34
Szántó Éva Klaudia írta ekkor: 2009-05-12 15:16:59
Ohhh, meg is találtuk, hogy milyen látványosságokat tekintenek meg Barcelónában és, hogy melyik városban van a delfin show. Erre akkor nem is kell válaszolni. smile Üdvözlettel.
Kedves Barbara! Ha bármi másban tudok segíteni, nyugodtan írjon! Üdvözlettel: grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 16:15:06
argentína írta ekkor: 2009-05-12 16:11:17
Kedves józsi! Juditnak újabb kérdései érkeztek. Továbbítanám. Ha megfizethető áron lehet autót bérelni(minden költségével együtt) amit majd remélem megtudok. Akkor érdemes e elmenni Cerbére (franciao.)-ba. Néztem közel van a határhoz. Vagy szívesen hajókirándúlnánk is. Van lehetőség rá,és persze mennyi euro? Mint írtam volt tossát egy központi állomásnak néztük ki. Remélem jól értelmeztem a SOL2 appartman árát 2főre. Szóval innen mennénk erre-arra, bár lehet hogy tossa annyira jó lesz hogy nem megyünk semmerre, maradunk. Max.Barca. és kész. Próbáltam olvasgatni az élelmiszer árakkal kapcsolatban,hogy mi a helyzet (kenyér,tej,víz,) itthonhoz képest hogy van e külömbség. Sok fórumon fent vagyunk, de ennek legalább van értelme! Gratula
Kedves Argentina! Tossában van lehetőség motor és autóbérlésre is. A motorbérlés drágább, mint a kocsi, de attól függ az ár, hogy hány órára veszik ki. A kocsi egy napra kb. 50 euró biztosítással, de le kell tenni 150 euró kauciót, amit értelemszerűen visszakapnak, ha nem történik semmi a kocsival. A csoportomnak mindig szoktam szervezni hajókirándulást, kétféle is van: van egy olcsóbb és egy drágabb, tartalmasabb kirándulás. Ha itt lesznek szívesen segítek ebben is. A múltkor megírtam a telefonszámom, de sajnos megváltozott. Ha keresnének, akkor a 00-34-689-423-205-ös számon érnek el. A kenyér, egy 25 dekás bagett 75 cent, egy liter tej kb. 60 cent, a hús viszont drága: 1 kiló 8-10 euró. A repülőtérről reptéri járattal be tudnak jönni Barcelónába, onnan pedig az "Estacion Nord"-ról, az autóbuszpályaudvarról ki tudnak jönni Tossába. A jegy ára 10 euró. További kérdéseikre a jövőben is szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 15:52:01
Vadas Judit írta ekkor: 2009-05-12 23:20:04
Kedves Józsi! Az imént elküldtem egy foglalást a SOL2 apartmanba. Eredetileg csak két fő utazna, de azok a szobák, ahol egy dupla ágy van, már mind foglaltak adott időpontban. Így olyat választottam, ami három férőhelyes. A foglalásnál azonban (hiába csak ketten lennénk a háromfős szobában) a rendszer kérte a harmadik utas nevét, mert ha nem adtam meg, nem engedett tovább. Éppen ezért beírtam egy harmadik főt, aki biztosan nem fog velünk utazni. Kérdésem az lenne, mennyiben módosulnak így az árak, vagy lehetőség van-e esetleg arra, hogy a három szimpla ágyas szobában csak ketten tartózkodjunk? Köszönettel: Vadas Judit
Kedves Judit! Ebben a kérdésben azt tudom válaszolni, hogy vegye fel az irodával a kapcsolatot, mert ebben az ügyben csak ők tudnak segíteni. Kérem hívja a 06-52-448-348-as telefonszámot és keresse Nemes Andreát. Köszönöm. Üdvözlettel. Imre J.