Kedves józsi!
Juditnak újabb kérdései érkeztek. Továbbítanám.
Ha megfizethető áron lehet autót bérelni(minden költségével együtt) amit majd remélem megtudok. Akkor érdemes e elmenni Cerbére (franciao.)-ba. Néztem közel van a határhoz. Vagy szívesen hajókirándúlnánk is. Van lehetőség rá,és persze mennyi euro? Mint írtam volt tossát egy központi állomásnak néztük ki. Remélem jól értelmeztem a SOL2 appartman árát 2főre. Szóval innen mennénk erre-arra, bár lehet hogy tossa annyira jó lesz hogy nem megyünk semmerre, maradunk. Max.Barca. és kész. Próbáltam olvasgatni az élelmiszer árakkal kapcsolatban,hogy mi a helyzet (kenyér,tej,víz,) itthonhoz képest hogy van e külömbség. Sok fórumon fent vagyunk, de ennek legalább van értelme! Gratula
Kedves Argentina!
Tossában van lehetőség motor és autóbérlésre is. A motorbérlés drágább, mint a kocsi, de attól függ az ár, hogy hány órára veszik ki. A kocsi egy napra kb. 50 euró biztosítással, de le kell tenni 150 euró kauciót, amit értelemszerűen visszakapnak, ha nem történik semmi a kocsival. A csoportomnak mindig szoktam szervezni hajókirándulást, kétféle is van: van egy olcsóbb és egy drágabb, tartalmasabb kirándulás. Ha itt lesznek szívesen segítek ebben is. A múltkor megírtam a telefonszámom, de sajnos megváltozott. Ha keresnének, akkor a 00-34-689-423-205-ös számon érnek el. A kenyér, egy 25 dekás bagett 75 cent, egy liter tej kb. 60 cent, a hús viszont drága: 1 kiló 8-10 euró. A repülőtérről reptéri járattal be tudnak jönni Barcelónába, onnan pedig az "Estacion Nord"-ról, az autóbuszpályaudvarról ki tudnak jönni Tossába. A jegy ára 10 euró. További kérdéseikre a jövőben is szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Grandjózsi!