Kedves Argentina!
Tossában van lehetőség motor és autóbérlésre is. A motorbérlés drágább, mint a kocsi, de attól függ az ár, hogy hány órára veszik ki. A kocsi egy napra kb. 50 euró biztosítással, de le kell tenni 150 euró kauciót, amit értelemszerűen visszakapnak, ha nem történik semmi a kocsival. A csoportomnak mindig szoktam szervezni hajókirándulást, kétféle is van: van egy olcsóbb és egy drágabb, tartalmasabb kirándulás. Ha itt lesznek szívesen segítek ebben is. A múltkor megírtam a telefonszámom, de sajnos megváltozott. Ha keresnének, akkor a 00-34-689-423-205-ös számon érnek el. A kenyér, egy 25 dekás bagett 75 cent, egy liter tej kb. 60 cent, a hús viszont drága: 1 kiló 8-10 euró. A repülőtérről reptéri járattal be tudnak jönni Barcelónába, onnan pedig az "Estacion Nord"-ról, az autóbuszpályaudvarról ki tudnak jönni Tossába. A jegy ára 10 euró. További kérdéseikre a jövőben is szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Köszi szépen a választ!
Jul.04.én du-án érkezünk. Befizettük a sol-t júl.11-ig. Remélem tudunk érkezésünkkor találkozni egy pár percre! Vagy vmikor aznap.
Kérdésem a következő: van e más mód tömegközlekedéssel eljutni tossába? Mennyibe kerül?
Nem baj ,ha hosszabb a menetidő vagy ha körülményesebb,kíváncsiak lennénk más járművekre is.
Ha hülyeség, akkor megyünk busszal.
Köszi szépen: Gábor.