(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

GARFIELD Dátum: 2009-05-26 09:42:29
smile
GARFIELD Dátum: 2009-05-26 09:35:00
Kedves Józsi! Pontosan hány fokos a tenger abban a kis öbölben ahová csak sziklákon keresztül lehet eljutni. Nehéz azt a szakaszt megtenni, mert én egy kicsit túlsújos vagyok.
Fehér Klára Dátum: 2009-05-25 21:36:20
Kedves Józsi! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van a fakultatív programok között a Barcelonai városlátogatás, és az ár 40/25 Eur. Aki Tossába megy, arra melyik ár vonatkozik? Mert nem mindegy, hogy melyik árra számítok. Olvastam, hogy Lloretbe az aqua parkba megy ingyen busz Tossábol. Ez mennyire igaz? És menyire érnéé meg ha egy napra bérelnék autót, és elmennék Andorrába, és így még azt is meg tudnám nézni, ami útba esik?! Válaszát előre is köszönöm. Klári
Huszák György Dátum: 2009-05-25 21:24:10
Tiszteletem! Szeptemberben terveztem a nyaralást ami egyben a nászútam is lenne. A Hotel Don Juan ami eddig a választás. Kérem, hogy a hotel minőségéről, szolgáltatásairól irjon, hogy erre az alkalomra a hotel milyen választás lenne? Köszönettel!György
argentína Dátum: 2009-05-25 14:01:10
Grand Józsi írta ekkor: 2009-05-22 16:15:06
Kedves Argentina! Tossában van lehetőség motor és autóbérlésre is. A motorbérlés drágább, mint a kocsi, de attól függ az ár, hogy hány órára veszik ki. A kocsi egy napra kb. 50 euró biztosítással, de le kell tenni 150 euró kauciót, amit értelemszerűen visszakapnak, ha nem történik semmi a kocsival. A csoportomnak mindig szoktam szervezni hajókirándulást, kétféle is van: van egy olcsóbb és egy drágabb, tartalmasabb kirándulás. Ha itt lesznek szívesen segítek ebben is. A múltkor megírtam a telefonszámom, de sajnos megváltozott. Ha keresnének, akkor a 00-34-689-423-205-ös számon érnek el. A kenyér, egy 25 dekás bagett 75 cent, egy liter tej kb. 60 cent, a hús viszont drága: 1 kiló 8-10 euró. A repülőtérről reptéri járattal be tudnak jönni Barcelónába, onnan pedig az "Estacion Nord"-ról, az autóbuszpályaudvarról ki tudnak jönni Tossába. A jegy ára 10 euró. További kérdéseikre a jövőben is szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Köszi szépen a választ! Jul.04.én du-án érkezünk. Befizettük a sol-t júl.11-ig. Remélem tudunk érkezésünkkor találkozni egy pár percre! Vagy vmikor aznap. Kérdésem a következő: van e más mód tömegközlekedéssel eljutni tossába? Mennyibe kerül? Nem baj ,ha hosszabb a menetidő vagy ha körülményesebb,kíváncsiak lennénk más járművekre is. Ha hülyeség, akkor megyünk busszal. Köszi szépen: Gábor.