(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Molnár Krisztina Dátum: 2016-05-30 19:28:25
Sziasztok! Július 30- augusztus 6-ig fogunk Tossaban nyaralni,a Sol2 apartmanban lesz a szállásunk. Érdeklődnék, hogy van-e közöttetek olyan,aki szintén ekkor fog ott nyaralni és repülővel utazik? :)
Németh Balázs Dátum: 2016-05-30 19:22:43
jó napot Józsi :)érdeklödni szeretnék! juli 1 töl megyünk tossába nézem a fakultativ programokat de nem látok se barcelona stadion látogatást se a vizi szökőkút megnézését.ezek kikerültek ????látom mások is kérik a fakultativ programokat részletesen én is el szeretném kérni [email protected] előre is köszönöm Balázs
Tomposné Andi Dátum: 2016-05-30 18:41:45
Grand Józsi írta ekkor: 2016-05-30 09:39:15
Kedves Andi! Természetesen idén is lesz Montserrat-Barcelona és Andorra. Az előző általában hétfőn, az utóbbi szerdai napon. De ha küld nekem egy e-mail címet, akkor el tudom küldeni a kirándulások forgatókönyvét és válaszolok a kérdéseire. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves Józsi!Köszi szépen a válaszodat!E-mail címem:[email protected] Köszönöm ha erre a cimre küldesz a kirándulásokról ,akár a többiekről is programtervet!Kérlek érdeklődd meg nekünk melyik szállodába lehet befizetni félpanzióra és mennyiért Tosszában? Fáradozásodat előre is köszönöm!Üdv:Andi!
Grand Józsi Dátum: 2016-05-30 09:39:15
Tomposné Andi írta ekkor: 2016-05-28 18:53:16
Kedves Grand Józsi! Már csak egy hónap van hátra utazásunkig, a programok megszervezése miatt szeretnénk érdeklődni a fakultatív programokról. A tavalyi programot nézve kettő érdekelne minket igazán (családunk 4 fős, Andora és Barcelona+Monserrat) lesz e ilyen program ebben a szezonban? Valamint még olvastuk tavaly, hogy közeli szállodák valamelyikébe be lehet fizetni félpanziós, kedvezményes ellátásra. Kérjük segítsd mielőbbi válaszoddal tervezésünket. Köszönet és üdv: Andi
Kedves Andi! Természetesen idén is lesz Montserrat-Barcelona és Andorra. Az előző általában hétfőn, az utóbbi szerdai napon. De ha küld nekem egy e-mail címet, akkor el tudom küldeni a kirándulások forgatókönyvét és válaszolok a kérdéseire. Maradok tisztelettel: Imre J.
Tomposné Andi Dátum: 2016-05-28 18:53:16
Kedves Grand Józsi! Már csak egy hónap van hátra utazásunkig, a programok megszervezése miatt szeretnénk érdeklődni a fakultatív programokról. A tavalyi programot nézve kettő érdekelne minket igazán (családunk 4 fős, Andora és Barcelona+Monserrat) lesz e ilyen program ebben a szezonban? Valamint még olvastuk tavaly, hogy közeli szállodák valamelyikébe be lehet fizetni félpanziós, kedvezményes ellátásra. Kérjük segítsd mielőbbi válaszoddal tervezésünket. Köszönet és üdv: Andi