(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2016-05-26 18:00:55
Veronika írta ekkor: 2016-05-26 10:40:15
Kedves József! Ez a delfinekkel való úszás engem is érdekelne, bár valóban húzós a 120 Euró érte. Ennyi pénzért kb. mennyi ideig lehet a vízben lenni a delfinekkel, esetleg közös képet is csinálnak velük? Köszönettel: Veronika
Kedves Veronika! A delfinekkel való együttuszást nem is engedik. Ez egy közös program (együtt velük a medencében) a delfinekkel, ami most kérdeztem meg ettől az évtől: 125 euró. Persze ha vállalják akkor van benne egy közös kép is a delfinekkel. Maga a medencés program olyan 35-45 percig tart. Ha külöm akar csináltatni fotót a delfinekkel az 20 euró. A fókákkal 10 euró. Ha a kettőt egyszerre szeretné akkor 27 euró. Maradok tisztelettel: Imre J.
Tóth Adrienn Dátum: 2016-05-26 16:00:32
Grand Józsi írta ekkor: 2016-05-25 16:16:39
Kedves Adrienn! A megadott e-mail címre elküldtem a fak. programok forgatókönyvét. Tavaly lehetett a delfinekkel úszni, de az ára elég borsos volt: 120 euró Maradok tisztelettel: Imre J.
Nagyon köszönöm a tájékoztatást! Az ár valóban húzós, ezen még elgondolkodunk! :-) A júliusi viszont látásra! :-) Üdv.: Adrienn
Veronika Dátum: 2016-05-26 15:38:34
Szilvia írta ekkor: 2016-05-26 14:20:13
Kedves Veronika !Lehet csak fotózkodni a delfinnel ennek kicsit kellemesebb ára van ha jól emlékszem 20 euro volt tavaly .Profi fotós csinálja és kifele ha jönnek ki kapunál adni fogják ezt mert 1 db benne van az árban egy szép kis tartóban .De ezen felül kis fali tányérban is meg lehet venni plusz pénzért. Kedves Hegyi Ildikó !Don Juan Hotel jó választás mi szálltunk már meg ott csak ajánlani tudom . Ha tudok valamiben segiteni szivesen válaszolok nagyon tudom ajánlani mind az irodát mind a szállásokat szuperek .Spanyolország szuper hely .Idegen vezető jó fej segitőkész . Több éve vissza járunk .Nem lehet megunni :) Üdvözök mindenkit.Némethné Szilvia
Kedves Szilvia! Köszönöm, majd meglátjuk. Gyerekkorom óta vágyam, hogy együtt úszhassak delfinekkel, de azt hiszem ennyi pénzért nem fogok, talán nem ér ennyit. Jó nyaralást kívánok! üdv: Veronika smile
Szilvia Dátum: 2016-05-26 14:20:13
Kedves Veronika !Lehet csak fotózkodni a delfinnel ennek kicsit kellemesebb ára van ha jól emlékszem 20 euro volt tavaly .Profi fotós csinálja és kifele ha jönnek ki kapunál adni fogják ezt mert 1 db benne van az árban egy szép kis tartóban .De ezen felül kis fali tányérban is meg lehet venni plusz pénzért. Kedves Hegyi Ildikó !Don Juan Hotel jó választás mi szálltunk már meg ott csak ajánlani tudom . Ha tudok valamiben segiteni szivesen válaszolok nagyon tudom ajánlani mind az irodát mind a szállásokat szuperek .Spanyolország szuper hely .Idegen vezető jó fej segitőkész . Több éve vissza járunk .Nem lehet megunni :) Üdvözök mindenkit.Némethné Szilvia
Veronika Dátum: 2016-05-26 10:40:15
Kedves József! Ez a delfinekkel való úszás engem is érdekelne, bár valóban húzós a 120 Euró érte. Ennyi pénzért kb. mennyi ideig lehet a vízben lenni a delfinekkel, esetleg közös képet is csinálnak velük? Köszönettel: Veronika