(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Erika Dátum: 2016-05-27 14:24:55
Kedves Jòzsef! Szeretnèk tàjèkoztatòt kèrni a fakultatìv programokròl. Email cìmem: [email protected] Köszönettel:Erika
Dátum: 2016-05-27 13:50:47
ÚJDONSÁG! Kedves Utasaink! Egy új szolgáltatásunkat szeretném a figyelmükbe ajánlani. Igaz, egyelőre tesztüzemben működik. Buszainkat elláttuk GPS jeladóval, ezáltal weboldalunkon egy térképen lehet követni a hollétüket, mozgásukat. Így buszra várakozás közben láthatják hol jár, hozzátartozójuk kiszámolhatja, mikor mehet Önökért a leszállóhelyre, stb. A térkép tetején egy táblázatban lehet megnézni, melyik vonalon melyik busz közlekedik. Remélem, sokakat fog érdekelni ez a szolgáltatásunk! Kellemes utazást, jó nyaralást kívánva: Nagy Sándor ügyvezető A nyomonkövetési térképet megtalálják minden úticél Buszmenetrend menüpontja alatt, az oldal legalján, illetve az alábbi linken: --link:http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia-d1.html?tab=buszmenetrend#buszaink,Térkép--
Gavallér Szilvia Dátum: 2016-05-27 12:03:09
Kedves József! Szeretnék kérni részletes tájékoztatást a fakultatív programokról! Címem: [email protected] Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Gavallér Szilvia (augusztus 13-án indulunk)
Veronika Dátum: 2016-05-27 08:23:14
Grand Józsi írta ekkor: 2016-05-26 18:00:55
Kedves Veronika! A delfinekkel való együttuszást nem is engedik. Ez egy közös program (együtt velük a medencében) a delfinekkel, ami most kérdeztem meg ettől az évtől: 125 euró. Persze ha vállalják akkor van benne egy közös kép is a delfinekkel. Maga a medencés program olyan 35-45 percig tart. Ha külöm akar csináltatni fotót a delfinekkel az 20 euró. A fókákkal 10 euró. Ha a kettőt egyszerre szeretné akkor 27 euró. Maradok tisztelettel: Imre J.
Köszönöm, így már értem... még átgondoljuk! Szeptemberben érkezünk!! üdv: Veronika smile
Fritz Dátum: 2016-05-27 06:56:18
Kedves Imre.Én is szeretnék részletes tájékoztatót kérni a fakultatív programokról ha lehetséges.e-mail cí[email protected].... Június 10.én indulunk tossába :) előre is köszönöm.tiszteletten.Fritz Roland