(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2016-01-07 10:19:15
Magyar Réka írta ekkor: 2016-01-07 09:24:35
Kedves Józsi, kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy ki vett részt a delfinárium fakultatív programon. Lehet velük külön felár ellenében úszni és fényképeszkedni? Tudnátok nekem erről részleteket írni? Köszönöm, szép napot mindenkinek! :)
Kedves Réka! A helyszínen eddig is lehetett fotózkodni az állatokkal, ennek az ára 20 euró volt. Viszont tavaly először volt rá lehetőség, hogy a vendégek ússzanak a delfinekkel is. Ezért 120 eurót kértek az elmúlt évben. Maradok tisztelettel: Imre J.
Magyar Réka Dátum: 2016-01-07 09:24:35
Kedves Józsi, kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy ki vett részt a delfinárium fakultatív programon. Lehet velük külön felár ellenében úszni és fényképeszkedni? Tudnátok nekem erről részleteket írni? Köszönöm, szép napot mindenkinek! :)
Geizler Barbara Dátum: 2016-01-06 09:09:39
Somogyi Dóra írta ekkor: 2015-12-30 14:38:10
http://tossademar.oldalunk.hu/site.php?sd=tossademar Pár információ. Amire emlékeztem az elmúlt évekből ,hogy milyen kérdések voltak,próbáltam összegyűjteni . De még messze van a késztől! ;-)
Kedves Dóra! Megnéztem az oldalt, amit készítettél, igazán hasznos volt :) Örülök, hogy összegezve voltak a főbb kérdésekre a válaszok :) Akadt még egy-két kérdésem, amennyiben nem zavarlak vele, írhatnék privát e-mailt neked? :) Köszönöm szépen! Barbi
Grand Józsi Dátum: 2016-01-05 19:36:24
Molnár Barbara írta ekkor: 2016-01-04 22:55:18
Kedves Józsi! Busszal utaznánk júniusban Tossába. A felszállást Siófokon tervezzük, a visszaút során azonban Budapesten tudnánk csak megoldani a leszállást. Érdeklődnék, hogy ez megoldható lenne-e, illetve milyen felületen kell jeleznünk az eltérő leszállóhelyet? Köszönettel: Barbara
Kedves Barbara! Legyen szíves írni egy e-mailt az irodának, melyben jelzi, hogy Ön Siófokon száll fel, de Budapesten szeretne leszállni. Az e-mail cím a következő: [email protected] Maradok tisztelettel! Imre J.
Molnár Barbara Dátum: 2016-01-04 22:55:18
Kedves Józsi! Busszal utaznánk júniusban Tossába. A felszállást Siófokon tervezzük, a visszaút során azonban Budapesten tudnánk csak megoldani a leszállást. Érdeklődnék, hogy ez megoldható lenne-e, illetve milyen felületen kell jeleznünk az eltérő leszállóhelyet? Köszönettel: Barbara