Kedves Grand munkatársak (ha jól látom József az illetékes) :)
Lenne pár kérdésem mielőtt megejtem az előfoglalást. Tavaly Sartiban voltunk veletek, le a kalappal, minden 5 csillagos volt. Idén egy Spanyolországot terveznék, s mivel ketten mennénk párommal, így a SOL 2 APARTMAN-ra esett a választás. Ezzel kapcsolatban kérdeznék pár dolgot (ha jól olvastam, József ott lakik a szezon alatt, így biztosan első kézből vannak információi).
A 206-os szobát néztem ki:lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
- az erkélyen megengedett a dohányzás?
- csendesebb a kisutcára néző szoba, mint a főutcára néző?
- mennyire van meleg az apartmanházban? Június 25-július 2 időpontot néztem ki, Sartiban is ekkor voltunk, ott ha nem lett volna légkondi, nem nagyon aludtunk volna :) Itt nincs légkondi ha jól láttam, mennyire melegszenek fel a szobák, illetőleg ebben az időszakban mennyire van meleg, mennyire alkalmas strandolásra az idő?
Végül az utolsó: látom, hogy van tűzhely. Ez remek hír, lehet főzni: tudna nekem némi információval szolgálni arról, hogy mi áll rendelkezésre a főzéshez? Edények, reszelő, tésztaszűrő stb vannak?
Köszönöm válaszát!
Kedves Máté!
Évekkel ezelőtt én is a SOL2 206-os szobájában laktam, de már egy pár éve a földszintre költöztem. Ez a szoba most franciaágyas. Az erkélyen lehet dohányozni. Ennek a szobának az erkélye a kis utcára néz, de azt tudnia kell, hogy két emelettel alatta egy katalán kocsma van, ami általában hajnal 1-ig nyitva van és a katalánok illetve a spanyolok hangosak. Amíg én ott laktam, engem ez nem zavart. Nyugodtan tudtam aludni, főleg ha az erkélyajtót éjszakára bezárják. Ilyenkor még nincs olyan meleg a szobákban, így nyugodtan be lehet zárni az ajtót. A legmelegebb hónap Tossában a július és az augusztus. Igaz, hogy nincs légkondi a szobákban, de két éve szerelt be a tulajdonos minden konyhás szobába nagy lapátos ventilátorokat, ami kellemessé teszi a szoba hőmérsékletét, még akkor is, ha meleg van. Június végén 28-30 fok körüli a hőmérséklet, ami ideális strandolásra. A tenger viszont nyáron sincs olyan meleg mint Görögországban, de természetesen fürdőzésre alkalmas. A konyha jól felszerelt! Minden megtalálható, amire szüksége van. Természetesen minden konyhás szobában van hűtő és mikrohullámú sütő is. Ha bármilyen más kérdése van, csak nyugodtan írjon! Kellemes ünnepeket, boldog új évet kívánok Önnek és kedves családjának! Maradok tisztelettel: Imre J.