(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Koncz Zsuzsa Dátum: 2015-08-29 08:29:49
Kedves József! Segítséget szeretnék kérni. Szeptember 12-én érkezünk Tossa-ba, már nagyon várjuk. Programlehetőségekre, kirándulási időpontra lennék kíváncsi, továbbá arra, hogy Barcelonában van lehetőség például a Nou Camp meglátogatására? A kishajó, Andorra és az említett Barcelona látogatás mindenképpen szerepel a terveinkben, viszont útlevél nélkül utazunk, Andorrába így is mehetünk? A városban milyen lehetőségeink vannak, esetleg szeptember közepén lesz valamilyen rendezvény, az éttermekben élő zene? Ha jól emlékszem, vannak olyan vendéglátóhelyek is, ahol magyar étlap is található, valóban? Az utolsó -ön számára már nyilván unalmas- kérdés természetesen a tenger hőmérséklete, van esélyünk még fürdőzésre akkor, vagy csak abban az esetben ha jól tűrjük a hideg vizet? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Koncz Zsuzsa([email protected])
Grand Józsi Dátum: 2015-08-26 13:31:28
Szilvia írta ekkor: 2015-08-25 21:00:23
Kedves Józsi !Gépen nem tudtam megnyitni a programot de telefonon sikerült :) köszönöm kérdés La Roca meg a Hajókirándulás San Féliu ba részletesen mit takar ??Köszönöm előre is .Üdv :Szilvia Szia szép estét .
Kedves Szilvia! Hajókirándulás San Feliu-ba (20€/ 14€) Egy fél nap Sant Feliu-ban (kb 50 perces hajóút Északra a parton a szomszéd faluba, szabad program, strandolási lehetőség, vasárnapi piaci nézelődés, vásárlás) La Roca (22,50€/ 16,50€): ½ napos, délutáni transzfer egy outlet bevásárló „faluba”, ahol presztizs világmárkák (Burberry, Loewe, Versace, Ralph Lauren, Timberland, stb.) várják a vásárlást / nézelődést kedvelőket. (Hazaérkezés 20 ó körül.), de sajnos ez már szeptember elsejétől nem lesz. Maradok tisztelettel: Imre J.
Szilvia Dátum: 2015-08-25 21:00:23
Kedves Józsi !Gépen nem tudtam megnyitni a programot de telefonon sikerült :) köszönöm kérdés La Roca meg a Hajókirándulás San Féliu ba részletesen mit takar ??Köszönöm előre is .Üdv :Szilvia Szia szép estét .
Grand Józsi Dátum: 2015-08-25 14:34:41
Melisek Andrea írta ekkor: 2015-08-19 19:20:52
Kedves Józsi! Előre is köszönöm! [email protected] címre várom. Amúgy mennyi a minimális létszám a programokon? Ami mindenképpen érdekel az a Barcelona-Monserrat, a Barcelona szabadidő-szőkőkút, és a Dali. Az ár miatt a Don Juan tűnik befutónak, igazából csak aludni kell a szálloda, semmi extra igény. Üdvözlettel: Andrea
Kedves Andrea! A programok leírását elküldtem a megadott e-mail címre. Egyedül a Montserrat-Barcelonánál kell minimum 20 fő, mert csak ebben az esetben tudok buszt bérelni és elkisérni a csoportot magyar nyelven. Az Ön által említett többi kirándulásnál nincs minimum, mert ott nem tudjuk garantálni a magyar idegenvezetőtt, így valószínű, hogy külföldiekkel együtt utaznak angol vagy orosz nyelvű idegenvezetővel. Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2015-08-25 14:11:58
Bákonyi János írta ekkor: 2015-08-19 12:01:37
Köszönöm a válaszát!Még egy kérdés: mennyire szükséges autósülés a transzferes utazáshoz?Megülhet az ölünkben is a gyermek?
Kedves János! Beszéltem telefonon a transzferes céggel (www.shuttledirect.com) és azt mondták, hogy a gyerek ülhet a szülő ölében, de neki is meg kell rendelni a transzfert! Maradok tisztelettel: Imre J.