Üdv mindenkinek!Szeptember 25-én Miskolci indulással megyünk Tossa De Mar-ba!Ki sem tudom mondani mennyire várjuk a feleségemmel akivel Augusztus 22-én házasodtunk meg úgy hogy ez nászút is nekünk

Egy pár kérdésem lenne amit bár az elején feltettek többen de azér egy két dolgot szeretném magamat felvilágosítattni.A Nou Camp féle fakultatív az egyenlő azzal ami Monseratot is érinti?Vagy a stadion az külön program?Valamint a Delfinshow-al egybekötött programról szeretnék tájékozódni.De bárkinek megköszönök minden jó tanácsot.Ez az első Spanyol utunk életünkben.Görögöt már töbször megjártam a Grand-al pl:Sarti,Sidari,Nei Pori,de azért ez csak egy másik kultúra.Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget.Üdv
Szia Csaba! A stadion + szökőkút ,az egy külön program,és az csütörtökön van. Montserrat az van 2x is. Van csütörtökön egy egész napos (bár akkor van a stadion is ,ha a Nou Camp-ba is mennétek ,ne ezt válasszátok) ,és van hétfőn a Barcelona -Montserrat út. Elmentek Montserrat-ba,és hazafelé Barcelonaba is.