(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Koncz Zsuzsa Dátum: 2015-09-19 01:55:03
Csikai Csaba írta ekkor: 2015-09-12 06:28:12
Üdv mindenkinek!Szeptember 25-én Miskolci indulással megyünk Tossa De Mar-ba!Ki sem tudom mondani mennyire várjuk a feleségemmel akivel Augusztus 22-én házasodtunk meg úgy hogy ez nászút is nekünk smile Egy pár kérdésem lenne amit bár az elején feltettek többen de azér egy két dolgot szeretném magamat felvilágosítattni.A Nou Camp féle fakultatív az egyenlő azzal ami Monseratot is érinti?Vagy a stadion az külön program?Valamint a Delfinshow-al egybekötött programról szeretnék tájékozódni.De bárkinek megköszönök minden jó tanácsot.Ez az első Spanyol utunk életünkben.Görögöt már töbször megjártam a Grand-al pl:Sarti,Sidari,Nei Pori,de azért ez csak egy másik kultúra.Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget.Üdv smile
Gratulálok a házasságkötésetekhez, sok boldogságot kívánok! A stadionlátogatás nekem is kimaradt, de vasárnap pótolom egy Barcelona-Levante meccsel, amelyben József -mint oly sok mindenben-segítségünkre volt...Vagyis lehet érdemes így tervezni ;) Jó pihenést, csodás helyre fogtok érkezni! ;)
Grand Józsi Dátum: 2015-09-16 07:22:43
Szilvia írta ekkor: 2015-09-15 14:35:14
Szia Józsi !Érdekelne ,hogy 27-én még nyitva a Delfinárium lehet menni fakultativ programra ????? Meg van a mi program listánk de ha nyitva a delfinárium akkor mindenen változtatunk hogy megnézzük :) Szilvia
Kedves Szilvia! Szeptember 27., vasárnap az utolsó nap, amikor még nyitva van a Delfinárium. Maradok tisztelettel: Imre J.
Szilvia Dátum: 2015-09-15 14:35:14
Szia Józsi !Érdekelne ,hogy 27-én még nyitva a Delfinárium lehet menni fakultativ programra ????? Meg van a mi program listánk de ha nyitva a delfinárium akkor mindenen változtatunk hogy megnézzük :) Szilvia
Grand Józsi Dátum: 2015-09-15 13:05:51
Üdv mindenkinek!Szeptember 25-én Miskolci indulással megyünk Tossa De Mar-ba!Ki sem tudom mondani mennyire várjuk a feleségemmel akivel Augusztus 22-én házasodtunk meg úgy hogy ez nászút is nekünk smile Egy pár kérdésem lenne amit bár az elején feltettek többen de azér egy két dolgot szeretném magamat felvilágosítattni.A Nou Camp féle fakultatív az egyenlő azzal ami Monseratot is érinti?Vagy a stadion az külön program?Valamint a Delfinshow-al egybekötött programról szeretnék tájékozódni.De bárkinek megköszönök minden jó tanácsot.Ez az első Spanyol utunk életünkben.Görögöt már töbször megjártam a Grand-al pl:Sarti,Sidari,Nei Pori,de azért ez csak egy másik kultúra.Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget.Üdv smile
Kedves Csaba! Házasságkötése alkalmából szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok! Kérdéseire a következőket tudom válaszolni: A hétfői Montserrat_Barcelona kirándulás alkalmából csak elmegyünk busszal a stadion előtt, de annyi időnk nincs, hogy be is menjünk. Erre szolgál a keddi vagy a csütörtöki nap. Kedden reggel 8-kor indul a busz Tossából, megnézik a stadiont és még egy kis szabadidő is marad Barcelonában. Csütörtökön délután 13.00 órakor megy a busz. Megnézik a stadiont, szabadidő+ este 21:00-kor kezdődik a szökőkút. Éjfélre érnek haza. Októbertől viszont szökőkút csak pénteken és szombaton van 19:00 órától 21.00 óráig. A Delfinárium szeptember 27-én végleg bezár. Maradok tisztelettel: Imre J.
Somogyi Dóra Dátum: 2015-09-12 10:28:22
Szia Csaba! A stadion + szökőkút ,az egy külön program,és az csütörtökön van. Montserrat az van 2x is. Van csütörtökön egy egész napos (bár akkor van a stadion is ,ha a Nou Camp-ba is mennétek ,ne ezt válasszátok) ,és van hétfőn a Barcelona -Montserrat út. Elmentek Montserrat-ba,és hazafelé Barcelonaba is.