(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Horváth Ferenc Dátum: 2015-02-27 10:59:02
Tisztelt Józsi! Szeretném meg kérdezni hogy az EL Velero apartman udvarra néző szobájából mit lehet látni?
Kiss Péter Dátum: 2015-02-25 16:26:55
Kedves Józsi ! Köszönöm ismét precíz válaszát ! Gondolkodom valami jó kérdésen , amire nem fogja tudni a megoldást . A vacsora kérdésnél ezek szerint ha befizetek , el tudom cserélni egy másik napi ebédre is. Mivel két kirándulás is későn ér véget. Ez így jó. Nyilván az a kívánatos , hogy be legyek fizetve egész hétre . Legfeljebb cserélgetek. Megértetem . Ebben számítok a segítségére majd ! köszönettel : Kiss Péter
Grand Józsi Dátum: 2015-02-25 15:53:37
Kiss Péter írta ekkor: 2015-02-25 14:24:16
Kedves Józsi ! Ma de. elvileg lefoglaltam a szállásunkat Tossába aug. végére. Egyrészt a vacsorával kapcsolatban lenne kérdésem. Mi csak azt szeretnénk. Az első nap be kell fizetni az egész hetet ? ( ha jól emlékszem 10E körül / fő) Lehet e úgy csinálni , hogy mondjuk egyik nap kérek vacsorát , másik nap nem , Ha már van konyhánk. Illetve ha pl elmegyünk Andorrába , akkor nem is érünk vissza kajaidőre. Erre előre nem kérnék akkor. A másik kérdésem pedig Barcelóna. Ha lenne olyan kedves és vázolná a lehetőségeket . A katalógus csak egy fajta kirándulást említ . Úgy tudom , van más lehetőség is. Ezek kb. árai is érdekelne. Köszönettel: Kiss Péter
Kedves Péter! A hétfői Montserrat-Barcelona kirándulás a következőt tartalmazza: Indulás Tossából reggel 8-kor. Délelőtt ismerkedés Spanyolország egyik legnagyobb búcsújáróhelyével, a 700 méter magasan, páratlanul szép környezetben lévő Montserrat-i bencés apátsággal. Itt található a világhírű Fekete Madonna, a katalánok védőszentjének a szobra. Innen folytatjuk utunkat Barcelonába, ahol buszos és gyalogos városnézés formájában megismerkednek a katalán főváros fő látnivalóival: F.C.B. stadionja, Plaza Espaňa, Montjuic-hegy, Nemzeti Palota, Olimpiai létesítmények , Kilátó, Kikötő, Kolumbusz-oszlop, Rambla, Plaza Catalunya, Casa Battló, Casa Milá és végül a Sagrada Familia templom. Ahol megállunk és le lehet szállni a buszról azok a következő helyek: Plaza Espaňa, Montjuic-hegy, Olimpiai létesítmények , Kilátó, Kikötő, Kolumbusz-oszlop, Rambla, Plaza Catalunya, Sagrada Familia templom. A többi említett hely mellett csak elhaladunk a busszal. Hazaérkezés este 7 óra körül. Ennek az ára tavaly 46 euró volt. A csütörtöki Barcelona szabadidő+szökőkút és a Barcelona Nou Camp+szökőkút egyszerre indul délután 13:00 órakor. Amikor a busz megérkezik Barcelonába, a busz leteszi a szabadidős vendégeket a város központi terén (általában a Plaza Catalunyán) és ők osztják be az idejüket, kb. 5 óra áll a rendelkezésükre, a többieket tovább viszi a busz a stadionhoz. Ott kb. 2-2,5 órájuk van a vendégeknek. A stadionlátogatás után vissza viszik őket a fent említett központi térre és nekik is marad még 1-1,5 óra szabadidő. Este fél 8 körül mindenki találkozik a Katalán téren és együtt mennek a szökőkúthoz, ami 9-kor kezdődik. 10 óráig maradnak, aztán indulnak haza. Hazaérkezés Tossába kb. éjfél. Aszabadidős program ára tavaly 30 euró volt, míg a stadionos programé 49.50 euró, de ebben már benne van a belépő a stadionba illetve a múzeumba, ami eleve 23 euróba kerül. Természetesen nem kötelező egész hétre megrendelni a vacsorát, de ha mégis úgy dönt, hogy igen, akkor ebben az esetben lehetősége van elcsrélni a fel nem használt vacsorát bármelyik nap ebédre. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kiss Péter Dátum: 2015-02-25 14:24:16
Kedves Józsi ! Ma de. elvileg lefoglaltam a szállásunkat Tossába aug. végére. Egyrészt a vacsorával kapcsolatban lenne kérdésem. Mi csak azt szeretnénk. Az első nap be kell fizetni az egész hetet ? ( ha jól emlékszem 10E körül / fő) Lehet e úgy csinálni , hogy mondjuk egyik nap kérek vacsorát , másik nap nem , Ha már van konyhánk. Illetve ha pl elmegyünk Andorrába , akkor nem is érünk vissza kajaidőre. Erre előre nem kérnék akkor. A másik kérdésem pedig Barcelóna. Ha lenne olyan kedves és vázolná a lehetőségeket . A katalógus csak egy fajta kirándulást említ . Úgy tudom , van más lehetőség is. Ezek kb. árai is érdekelne. Köszönettel: Kiss Péter
Grand Józsi Dátum: 2015-02-25 14:03:46
Benedek Zoltán írta ekkor: 2015-02-24 21:38:40
Kedves Józsi! Párommal július 24-én indulunk Tossába. Azt szeretném kérdezni, hogy általában melyik buszt szokták indítani ebbe az időpontban? Irizar, kis vagy nagy Szetra? Köszönettel: Zoltán
Kedves Zoltán! Nem szeretnék előre jóslásokba bocsátkozni, mert ez mindig létszámfüggő, hogy a főnököm milyen buszt indít. Ez mindig indulás előtt egy pár nappal derül ki. De ha folyamatosan nézi az erre az időszakra foglalt szobák számát, akkor abból már lehet sejteni valamit. Maradok tisztelettel: Imre J.