(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Scháb Klára Dátum: 2015-01-17 20:03:53
Üdv! Érdeklődnék, hogy mi az első turnussal mennénk, és hogy ez a Monte Carloi betérés mit takar pontosan? Ilyekor milyen az időjárás? Lehet már fürdeni a tengerben és napozni? Köszönöm a választ előre is. Üdv Klári
Grand Józsi Dátum: 2015-01-17 12:47:14
Szilvia írta ekkor: 2015-01-16 17:01:03
Szia Józsi ! Akkor valami most nem tiszta számomra megkaptam az irodától a kalkulációt amiben ez állt Sol 2 apartman szoba+konyha+fsz.tussal főutcára néző. Szeretnék akkor tisztán látni mert nekünk mindenképpen konyhás apartman kell!!! igazából merre néz az mindegy mellék vagy fő utca , csak ne tűzfalra!!!!!! Vagy melyik az amit nekünk ajánlasz? Várom mi hamarabbi válaszod .Köszönöm .Szia .Szilvi
Kedves Szilvia! Sajnálom, de Te fogalmaztál úgy, hogy" szeretnék egy kicsit többet tudni a 301-es szobáról". A szoba számomra mindig a konyha nélküli szobát jelenti, a másik elnevezése studió apartman. Természetesen az irodának ilyen formában igaza van, a 301-es studió apartman konyhás, hűtővel, mikróval, gáztűzhelllyel, konyhai felszereléssel és két különálló ággyal. A fürdőszobában tusoló van. Maga az apartman a harmadik emeleten van, ha szembe állunk a házzal, akkor a jobboldali szélső az, erkélyyel, ami a főutcára néz. Elnézést mégegysze ra a félre tájékoztatásért. Maradok tisztelettel: Imre J.
Nagy Mária Dátum: 2015-01-16 22:22:48
Mármint a Tesco vasárnapi zárvatartása.
Nagy Mária Dátum: 2015-01-16 22:21:57
Kedves Józsi ! Ez a kérdés Korfu-Sidarinál is megtalálható, s arra én küldtem választ. Ha megnézi, talán felhasználható információ lesz az iroda számára is. üdv. Mária
Szilvia Dátum: 2015-01-16 17:01:03
Szia Józsi ! Akkor valami most nem tiszta számomra megkaptam az irodától a kalkulációt amiben ez állt Sol 2 apartman szoba+konyha+fsz.tussal főutcára néző. Szeretnék akkor tisztán látni mert nekünk mindenképpen konyhás apartman kell!!! igazából merre néz az mindegy mellék vagy fő utca , csak ne tűzfalra!!!!!! Vagy melyik az amit nekünk ajánlasz? Várom mi hamarabbi válaszod .Köszönöm .Szia .Szilvi