(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Évaanya Dátum: 2015-01-15 21:55:42
Kedves Grand Józsi! Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség focimeccsre elmenni Barcelonában, nem szokott-e lenni kisebb csoportnak szervezve a fakultatív programokon kívül ilyen lehetőség? (vhol olvastam a katalógusban, h. Barcelonában el lehet menni a stadionba megnézni azt - üresen, csak most nem találom, hol olvashattam, így jutott eszembe a meccs lehetősége, mert a férjemnek és a fiamnak nagy élmény lenne). Illetve mennyire gyorsan mélyül a víz, meddig lehet besétálni? Gyerekek miatt kérdezem, mert bár sok éve a nászutunkon szintén Tossa de Mar-ban voltunk, de nem emlékszem erre :-). Köszönöm.
KLÁRA PALLOS Dátum: 2015-01-15 11:19:48
Köszönöm a válaszokat! A vonatos út árát/fő esetleg vki tudja? Köszi
Szilvia Dátum: 2015-01-14 18:43:11
Kedves Józsi !Köszönöm a válaszokat szeretnék kicsit többet tudni a 301 szobáról .(Tegeződhetnék mivel már találkoztunk ,voltunk már kint :) )Szép estét. Szilvia
Győri-Szabó Ilona Dátum: 2015-01-14 13:47:28
Grand Józsi írta ekkor: 2015-01-14 10:43:29
Kedves Károly! Tossában több olyan étterem is van, ahol 10-11 euróért már el lehet fogyasztani egy háromfogásos ebédet vagy vacsorát. A Maxi Día nevű szupermarketben pedig - meg merem kockáctatni - hogy olcsóbbak az élelmiszrelek, mint nálunk. De természetesen, ha Önnek kényelmesebb, akkor itthon is befizethet félpanzióra vagy csak vacsorára. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves Károly! Mi 2014 évben igénybe vettük a félpanziót, de javaslom Önöknek szerintem nagyon megérte , bő volt a választék , helyi specialitásokból is azonnal készített ételek, gyümölcsök fagyi sütemények, a reggeli is bőséges és közel van a szálloda Szerintem ezért az összegért nem tudtunk volna étkezni, bár mi nem jártunk be minden éttermet de a 10 euró amiért háromfogásos ebédet adnak ????
Dettix Dátum: 2015-01-14 13:29:29
KLÁRA PALLOS írta ekkor: 2015-01-14 11:48:17
Üdv! Kérdésem az lenne,hogy Tossából Barcelonába van-e menetrend szerinti busz vagy vonat? És kb mennyi az ára/fő? Köszönöm a választ!!
Kedves Klára! Megemlíteném, hogy átszállással meg lehet oldani a vasúti közlekedést is Barcelonába. Tossából megy busz Blanes-ba a vasúthoz, és ott lehet felszállni a vonatra. A vonat végig a tengerparton megy.