(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Pálinkás Ferenc Dátum: 2010-06-15 20:10:55
Sziasztok! Pálinkás Ferenc.kedves Ákos !19-én érkezem korareggeli órában.Milyen az időjárás. Az internet szerint essős idő várható. A telefon számodat megadnád.Most megyek hetedszerre.Rijekánál az autópálya készvan-e már.Ha valakinek van kérdése ,ha tudok szivesen váklaszolok.
Krizsanyik Tünde Dátum: 2010-06-15 19:10:05
Krizsanyik Tünde írta ekkor: 2010-06-15 11:01:40
Sziasztok! Tavaly csodálatos nyaraláson voltunk ott nálatok a Lanternán-és velünk volt a kis törpe tacsink Bogyó kutya is. Most jöttem haza az utazási irodából,gondoltam meglepem a családomat egy héttel idén is...Közölte velem a hölgy,hogy idén már nem vihető ki kutya...MIÉRT????
Szia mindenki. Szeretném visszavonni az előző pár sort. Jöhet Bogyó-KÖSZÖNÖM! Nagyon boldog vagyok!!!!!
Krizsanyik Tünde Dátum: 2010-06-15 11:01:40
Sziasztok! Tavaly csodálatos nyaraláson voltunk ott nálatok a Lanternán-és velünk volt a kis törpe tacsink Bogyó kutya is. Most jöttem haza az utazási irodából,gondoltam meglepem a családomat egy héttel idén is...Közölte velem a hölgy,hogy idén már nem vihető ki kutya...MIÉRT????
Tőkés Tamás Dátum: 2010-06-14 20:51:30
Hello Ákos! Tamás és Eszter, a szomszéd szobából az utolsó előtti, tavalyi turnusból? Még megvan?? Nem arról volt szó, hogy szögre akasztod az idegenvezetősdit? ;) Nagyon irígyek vagyunk Rád, szívünk szerint már akkor, mikor hazaértünk tavaly, foglaltuk volna a szállást! De max egy hét múlva születik a trónörökös!!! :)) Viszont jövőre számíthatsz ránk, jövünk hárman!! Nos, szép nyarat, jó vendégeket stb... ;) Üdv: Eszter, Tamás
Nagy Melinda Dátum: 2010-06-12 14:16:32
Sziasztok!Lehet már tudni, hogy mennyibe kerülnek pontosan a fakultatív programok?Csak mert ami itt ki van írva, az még csak körülbelüli ár..Köszi!