(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Petró Alexandra Dátum: 2010-06-11 15:39:12
Sziasztok! Megadnátok a szállás pontos címét, hogy biztosan odataláljunk? smile Illetve érdekelne még, hogy mennyibe kerül ott a benzin? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Alexandra smile
Dékányné Bodnár Tímea Dátum: 2010-06-11 10:35:17
Kedves Virág! Nagyon köszönöm a válaszodat! Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok!!! smile smile smile
KissVirág Dátum: 2010-06-10 22:28:04
Petró Alexandra írta ekkor: 2010-05-19 10:38:56
Szia Virág! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre. smile Ha megadnád az msn címed akkor felvehetnélek, hogy még néhány kérdést feltegyek? Előre is köszi. smile
Alexandra! az e-mail címem: [email protected] Ha van kérdésed írj nyugodtan. Sajnos msn-en nem nagyon szoktam fent lenni, de ha mailt írsz válaszolok. Bocsi, hogy ilyen sokára jöttem. Remélem azért még olvasod a fórumot. smile
KissVirág Dátum: 2010-06-10 22:21:48
Szia Timi! Tavaly a tájékoztató szerint, amit a szobában találtok majd meg, van gyerek animáció, 2-12-korig mini club, amin különböző társas és kreatív programok vannak, 17 éves korig pedig külön program van, azt írja: gazdag animációs résszel. Van simán animáció is "sport és esti programok, mini club.... nagyon jó szórakozási lehetőség az egész családnak. Használják ki az összeset és vegyenek részt az animációs programokon. Az animációs csapat az összes programot egy külön hirdetőtáblán hirdeti a recepció mellett. Itt mindent el tudnak olvasni a programokról és a többi eseményről." A Marina étteremben svédasztal van reggel és este, napközben pedig étlap szerinti étkezés. Reggeli 40 kuna (7-10 óra között) Vacsora 100 kuna (19-21 óra között) Külön nincs feltüntetve, hogy felnőtt vagy gyerek. Ezek a tavalyi ára. Ákos már biztos a Lanternán van smile Jó utat Nektek és jó nyaralást. Üdv: Virág smile
Dékányné Bodnár Tímea Dátum: 2010-06-10 12:06:09
Kedves Ákos! Mi rendszeres horvátországi utazók vagyunk, Porcban is többször üdültünk már, de a Lanternában még nem szálltunk meg. Szeretnék néhány információt kérni, ha lehet. Három eleven gyerkőccel utazunk és szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen nekik való animációs program, hogy mi is tudjunk egy kicsit szusszanni a kedvesemmel. Ha nem rendelünk előre félpanziót, lehet-e ott befizetni egy-egy vacsira és az mennyibe kerül (gyerek felnőtt). Elég finnyásak ezért főzni fogok, de egy-két vacsora jól jönne. Most először utazunk Grand Toursal és már most elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az ügyintézők rugalmasságával. Most kedden döntöttük el, hogy utazunk és már ma csütörtökön e-mail-ban meg is kaptam a vouchert. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a kollegáidnak. Meglepőttem, amikor olvastam a honlapon, hogy kihelyezett idegenvezető van. Több éve járunk Horvátországba, évente kétszer is, de még ilyennel nem találkoztam, de az is lehet, hogy csak mi nem. Ez egy nagyon kellemes meglepetés! Legközelebb is a Grand Tourst választjuk!!! Ezt nem a reklám kedvéért írtam! smile smile Üdv: szombaton találkozunk!!!