Kedves Ákos!
Mi rendszeres horvátországi utazók vagyunk, Porcban is többször üdültünk már, de a Lanternában még nem szálltunk meg. Szeretnék néhány információt kérni, ha lehet. Három eleven gyerkőccel utazunk és szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen nekik való animációs program, hogy mi is tudjunk egy kicsit szusszanni a kedvesemmel. Ha nem rendelünk előre félpanziót, lehet-e ott befizetni egy-egy vacsira és az mennyibe kerül (gyerek felnőtt). Elég finnyásak ezért főzni fogok, de egy-két vacsora jól jönne.
Most először utazunk Grand Toursal és már most elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az ügyintézők rugalmasságával. Most kedden döntöttük el, hogy utazunk és már ma csütörtökön e-mail-ban meg is kaptam a vouchert. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a kollegáidnak. Meglepőttem, amikor olvastam a honlapon, hogy kihelyezett idegenvezető van. Több éve járunk Horvátországba, évente kétszer is, de még ilyennel nem találkoztam, de az is lehet, hogy csak mi nem. Ez egy nagyon kellemes meglepetés! Legközelebb is a Grand Tourst választjuk!!! Ezt nem a reklám kedvéért írtam!

Üdv: szombaton találkozunk!!!