(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

KissVirág Dátum: 2010-03-13 18:56:49
Ildikó! Küldtem a képeket. Remélem nem baj. smile
KissVirág Dátum: 2010-03-13 18:45:34
Kedves Ildikó! Én is tudok küldeni képet a Daniella apartmanról. Egyébként ugyan olyan, mint a Branka. Mi is a Daniellába voltunk.
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-03-13 18:18:30
írta ekkor: 2010-03-12 22:23:37
Kedves Ildikó!A szintkülönbségeket úgy értettem, hogy a legmagasabb pont a félsziget közepén van és a tenger felé lejtenek az utak.Leírom, hogy hogyan jutnak el a Keleti és a Nyugati stranhoz.Ha a képek linkre kattint, akkor a legutolsó kép a félsziget térképe.A kép jobb oldalán láthatja, hogy apartmanjaink a keleti strandtól kb.50 méterre vannak!A keleti strandhoz a lejutás aszfaltos úton van, így megközelítése nem jelenthet gondot.A tengerbe viszont lépcsők vezetnek, mivel ez a strandrész inkább sziklásabb.A nyugati strand, amely a félsziget másik oldalán van/apartmanjainktól kb.3 perc sétára található/ inkább sekélyebb a víz, és aprókavicsos a part, a lejutás ott is biztosítva van aszfaltos úton de meredekebb az út mint a másik oldalon.A félszigeten körben van egy panorámaút, amelyen ha végig mennek, ki tudják választani melyik part a legmegfelelőbb Önök számára.Remélem tudtam segíteni,ha bármi kérdése van még, írjon nyugodtan!Üdv:Ákos
Kedves Ákos! Köszönöm a választ, ez így jó lesz ki is néztük a Daniella apartmanház 305-ös szobáját augusztusi időpontra, de nem látok képet csak a másik apartmanról. Tudnál esetleg küldeni képet, az apartmanról? Emailem: [email protected]
KissVirág Dátum: 2010-03-13 16:43:23
írta ekkor: 2010-03-13 13:49:47
Szia Virág!:)Sajnos időjós nem vagyok, de az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján egész szezonban nagyon jó idő szokott lenni!:)Ha netalán esne is az eső az is csak nagyon rövid ideig tart!:)Úgyhogy szerintem jó idő lesz és mindenki csokibarnán fog hazatérni a nyaralás után!:)Szeretettel várlak Titeket!:)Üdv:Ákos
Köszönöm a válaszodat! Mi is várjuk már, hogy menjünk smile Addig is minden jót! Üdv: Virág
Dátum: 2010-03-13 13:49:47
Szia Virág!:)Sajnos időjós nem vagyok, de az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján egész szezonban nagyon jó idő szokott lenni!:)Ha netalán esne is az eső az is csak nagyon rövid ideig tart!:)Úgyhogy szerintem jó idő lesz és mindenki csokibarnán fog hazatérni a nyaralás után!:)Szeretettel várlak Titeket!:)Üdv:Ákos