(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

KissVirág Dátum: 2010-03-13 10:46:29
Szia Ákos! Mi tavaly augusztusban voltunk a Lanternán egy hetet, nagyon szép és jó volt smile . Idén már nem volt hely akkor, amikor szerettünk volna menni, így június 26-tól megyünk. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen akkor ott az időjárás és a tenger? smile Előre is köszönöm a válaszod! Üdv
Dátum: 2010-03-12 22:23:37
Kedves Ildikó!A szintkülönbségeket úgy értettem, hogy a legmagasabb pont a félsziget közepén van és a tenger felé lejtenek az utak.Leírom, hogy hogyan jutnak el a Keleti és a Nyugati stranhoz.Ha a képek linkre kattint, akkor a legutolsó kép a félsziget térképe.A kép jobb oldalán láthatja, hogy apartmanjaink a keleti strandtól kb.50 méterre vannak!A keleti strandhoz a lejutás aszfaltos úton van, így megközelítése nem jelenthet gondot.A tengerbe viszont lépcsők vezetnek, mivel ez a strandrész inkább sziklásabb.A nyugati strand, amely a félsziget másik oldalán van/apartmanjainktól kb.3 perc sétára található/ inkább sekélyebb a víz, és aprókavicsos a part, a lejutás ott is biztosítva van aszfaltos úton de meredekebb az út mint a másik oldalon.A félszigeten körben van egy panorámaút, amelyen ha végig mennek, ki tudják választani melyik part a legmegfelelőbb Önök számára.Remélem tudtam segíteni,ha bármi kérdése van még, írjon nyugodtan!Üdv:Ákos
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-03-12 19:50:24
Üdv.! Meg tudná mondani, mit jelent hogy nagyok a szintkülönbségek a szigeten? A szállástól a tengerig lépcsőK vagy meredek emelkedő van? A gyerekem mozgássérült, így fontos ez az információ mielőtt esetleg foglalunk. Köszönettel.
Dátum: 2010-02-02 19:30:36
Kedves Mónika!A legtöbb hely akadálymentesítve van, csak nagyok a félszigeten a szintkülönbségek!Az apartmanoknál viszont mindenképpen a földszintit kellene lefoglalni, mert az emletre a feljutás nincs akadálymentesítve!Ha bármiben segíthetünk, írjon nyugodtan!
Kabály Mónika Dátum: 2010-01-19 15:06:06
Üdv! Az üdülő akadálymentes-e? Mivel én kerekesszékes vagyok.