(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Faragó András Dátum: 2009-07-14 07:42:47
vakarcs péter írta ekkor: 2009-07-13 17:49:18
Mi is szombaton jöttünk haza,már túl vagyunk a nyaraláson.Semmi problémám nem volt vele hogy nem válaszoltak,megkérdeztem személyesen.Egyébként Péter. smile
Kedves Péter! Elnézést, valószínűleg rossz hozzászólás melletti "válasz" gombra kattintottam, nem Önnek, hanem Csige Jánosnak szerettem volna segíteni problémája megoldásában! Elnézést a "zaklatásért"! Faragó András
vakarcs péter Dátum: 2009-07-13 17:49:18
Faragó András írta ekkor: 2009-07-13 10:29:48
Kedves János! Elnézést, hogy "illetéktelenül" válszolok, de azért írok, mert Ákos és Gábor azt hiszem, eléggé el volt foglalva a múlt héten többek közt egy nagy csoporttal is, ezért nem reagálnak! Én most szombaton jöttem haza a nyaralásból, láttam a gondjaikat, ezért javaslom, hogy kérdését személyesen, a :(00 385) 91 924-7855 illetve a (00 385) 91 900-3199 telefonok valamelyikén tegye fel, válaszolni fognak rá, én is így kérdeztem dolgokat még itthonról, kézségesen segítettek nekem! Üdv: András
Mi is szombaton jöttünk haza,már túl vagyunk a nyaraláson.Semmi problémám nem volt vele hogy nem válaszoltak,megkérdeztem személyesen.Egyébként Péter. smile
Faragó András Dátum: 2009-07-13 11:02:24
vakarcs péter írta ekkor: 2009-06-22 11:11:25
Igaz amit a hírekben hallottam a múlt heti időjárásról?Tornádó meg hasonlók. smile
Kedves Fórum olvasók! Szombaton érkeztünk haza Porecsből, jól éreztük magunkat, néhány tanácsot adok azok részére, akik esetleg igényt tartanak rá: - 1., Amit Ákos és Gábor a szombati tájékoztatón elmond, érdemes meghallgatni és megjegyezni, mert több olyan lehetőséget is ismertetnek, amelyek a 2*-os nyaralást akár 4* közelébe is emelhetik (pl. medence használat ingyen, kis szerencsével és "bátorsággal"). 2., A velencei kirándulásnál vigyázzanak a beszálló ártyára és az olaszországi visszaszállás előtti vám és útlevél vizsgálaton vegyék elő, mert nem biztos, hogy kérik, hanem kiemelik a sorból azt, akinél nem látják a kártyát és utána egy másik "úriember" foglalkozik vele, aki azért szerencsére megkérdezi, hogy van-e ilyen kártya az embernél (személyes tapasztalat). 3., Szintén Velence: A mosdóhasználat 1,5 euró fejenkét, de ha a Szt. Márk térről az óra alatti boltíven keresztül elmegyünk a Rialto hídig, vagy csak az első keresztutcáig, akkor egy Mc' Donaldsban 10 euróért már 2 sajtburgert kapunk 2 colával és a mosdóhasználat "bonusz", a gyerekek ugye általában szeretik, tehát 4 fő esetén 6 eurós mosdóhasználat helyett plusz 4 euróért még enni, inni is lehet egy kicsit. 4., Felhívom a figyelmet, hogy szintén Velencében szerintem nem éri meg a vizitaxit igénybevenni, mert gyalog idegenvezető kíséretében hamarabb vissza lehet érni a hajóállomásra, mint a vizitaxival jó drágán és az utolsó pillanatban. 5., Fish Pichnik: Szerintem jó, megéri a 200/140 kunát, de azért "korlátlan" italfogyasztás alatt azt célszerű érteni, hogy kapunk 6-an kb. 1,5 l üdítőt és kb. 1 l fehér bort, amit legalább 15-ször kitöltöttek és visszaöntöttek hordóba vagy műanyagkannába, ez bizony érződik a minőségén. A hajóslegények egyébként segítőkészek, mókásak, nincs semmi probléma velük és Hsvarban mindenképp érdemes legalább megtekinteni a "fagyidobálós" fiúkat, ha szerencsénk van, ingyen kaphatunk egy hatalmas adag fagyit, ha fizetni kell érte 5-10 kunát, akkor is megéri, mert finom és sok, főleg a gyerekeknek pakolják meg rendesen, nem nagyon számolják a gombócokat! 6., Az étterem igénybevételéről: Érdemes igénybevenni, de célszerű vacsora esetén kb. 15-20 p-el korábban sorba állni, főleg első este, mert előfordulhat, hogy még pohár sem jut!!! Szerintem kissebb az étterem zárt részének kapacitása a szükségesnél!! Egyébként a kaja tényleg finom és a választék nagy mind reggeli, mind vacsora tekintetében! Mindenkinek jó nyaralást, utazásnál vigyázni, mert Rijekánál lezárások-elterelések vannak, ezért nagy a dugó oda-vissza!
Faragó András Dátum: 2009-07-13 10:29:48
vakarcs péter írta ekkor: 2009-06-22 11:11:25
Igaz amit a hírekben hallottam a múlt heti időjárásról?Tornádó meg hasonlók. smile
Kedves János! Elnézést, hogy "illetéktelenül" válszolok, de azért írok, mert Ákos és Gábor azt hiszem, eléggé el volt foglalva a múlt héten többek közt egy nagy csoporttal is, ezért nem reagálnak! Én most szombaton jöttem haza a nyaralásból, láttam a gondjaikat, ezért javaslom, hogy kérdését személyesen, a :(00 385) 91 924-7855 illetve a (00 385) 91 900-3199 telefonok valamelyikén tegye fel, válaszolni fognak rá, én is így kérdeztem dolgokat még itthonról, kézségesen segítettek nekem! Üdv: András
Perge Zsuzsanna Dátum: 2009-07-02 17:45:17
Kedves Gandosok! Az iroda által szervezett tavalyi görögo-i remek tapasztalataim miatt szeretnék újra grandos utat választani, csak még nem tudom hová induljak. Tehát egyenlőre érdeklődök: az utolsó két turnusban is indulnak fakultatív kirándulások? Elsősorban Velence, Isztria körút és a Plitvicei tavak érdekelnek. A tavalyi buszos utazás során minden olyan simán ment, mint a mesében és mindvégig nagyon jó volt a szervezés. Amennyiben most egyénileg utaznánk, akkor a megérkezést követően a recepción kell keresni a kulcsokat, vagy a kinti irodát kell keresni? Üdv: Zsuzsa