Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani mennyibe kerül Porecs és környékén a robogó bérlés és mi a feltétele ill a buvártanfolyam kb?
Köszönöm!
Dátum: 2009-07-14 21:52:51
Kedves Zsuzsa!Az utolsó turnusokban is változatlanul indulnak a fakultatív programok!Az Isztria körút az egyetlen létszámfüggő programunk, a Velence és Plitvicei kirándulás minden héten indul!A megérkezést követően a központi recepcióra NEM KELL bemenni, hanem a Branka apartmanházhoz kell jönni egyből, ugyanis itt kapják meg az apartmankulcsokat!Ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv:Ákos és Gábor
Dátum: 2009-07-14 21:49:27
Kedves János!Ha üresen marad az apartman, akkor van lehetőség még további napok eltöltésére de ez mindig csak az előző héten derül ki!Bármi kérdése van még írjon nyugodtan, igyekszünk minél hamarabb válaszolni!üdv:Ákos
Nagy Melinda Dátum: 2009-07-14 12:04:01
Mindenkinek csak dícsérni tudom azt az 1 hetet, amit a Branka apartmanban töltöttem a barátaimmal. A programok nagyon érdekesek és sok szép helyet láttunk:) A tájékoztatás pedig nagyon széles körű:P Ezt az élményt sosem felejtem el!! Remélem még visszatérek egyszer
vakarcs péter Dátum: 2009-07-14 11:30:44
Faragó András írta ekkor: 2009-07-14 07:42:47
Kedves Péter!
Elnézést, valószínűleg rossz hozzászólás melletti "válasz" gombra kattintottam, nem Önnek, hanem Csige Jánosnak szerettem volna segíteni problémája megoldásában! Elnézést a "zaklatásért"!
Faragó András