Kedves Viki!
Köszönöm szépen a tippeket, Rovinj nagyon érdekel bennünket, oda szerintem mindenképp el fogunk jutni. Lehet furát kérdezek, de érdekelne hogy nekem mint teljesen laikus hozzá nem értőnek lehetősége van e ezen a részen búvárkodni? Semmi komolyra nem gondolok, csupán ilyen kis pipás cuccal merülgetnék.....mindig is vágyam volt, de fogalmam sincs van e olyan szép korallzátony erre, vagy olyan kevésbé látogatott rész ahol több mindent láthat víz alatt az ember. Remélem nem kérdeztem nagy butaságot, és előre is köszönöm ha valaki válaszol :) .
Kedves Tibor! Lehet búvárkodni, nyilván nem olyan, mint mondjuk a Vörös tenger, de látni ezt-azt! Hosszú a partszakasz, különböző adottságokkal, így biztosan találna kedvére való helyet egy kis "pipázáshoz":)
Korábbi kérdésére is válaszolva, az EUR leginkább a velencei út miatt fontos, ha szeretnének ehhez a programunkhoz csatlakozni, hiszen ott csak euro-val fizethet. Mi a Branka apartmanházban tartunk minden nap fogadóórát, ott tudnak majd érdeklődni a különböző kirándulásokról és igyekszünk segíteni minden másban is!
Várjuk Önöket szeretettel, Grand Porecs