(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Kovács Tamás Dátum: 2016-04-11 17:32:33
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a buszjáratok Lanterna apartmanból Porecsbe hogy közlekednek, milyen gyakorisággal, illetve vannak-e éjszakai járatok? Előre is köszönöm válaszotokat.
Domján Tibor Dátum: 2016-04-04 21:19:26
Kedves Viki! Köszönöm szépen a tippeket, Rovinj nagyon érdekel bennünket, oda szerintem mindenképp el fogunk jutni. Lehet furát kérdezek, de érdekelne hogy nekem mint teljesen laikus hozzá nem értőnek lehetősége van e ezen a részen búvárkodni? Semmi komolyra nem gondolok, csupán ilyen kis pipás cuccal merülgetnék.....mindig is vágyam volt, de fogalmam sincs van e olyan szép korallzátony erre, vagy olyan kevésbé látogatott rész ahol több mindent láthat víz alatt az ember. Remélem nem kérdeztem nagy butaságot, és előre is köszönöm ha valaki válaszol :) .
Viki Dátum: 2016-04-03 13:11:47
Domján Tibor írta ekkor: 2016-03-30 20:47:37
Azt elfelejtettem leírni hogy mi is a Lanterna apartmantelepen kaptunk szobát, onnan szeretnénk kirándulgatni a környéken, de ezt kocsi hiányában csak tömegközlekedéssel tudjuk megoldani.
Kedves Tibor, majd jön valaki nálam okosabb is erre egyszercsak, de addig is: Porecbe folyamatosan vannak buszjáratok, oda akár minden nap be lehet menni - megéri, csodaszép a belvárosa. Ezen kivül, ami belátható közelségben elérhető szerintem az Novigrad, ahová tuti hogy van busz, esetleg Vrsar. A többi látnivalónál szerintem érdemes lesz egy fakultativ közös kirándulás keretében ellátogatni, p. Motovunba (középkori kis falu), Rovinjba. De ha a kinti idegenvezetőtől segitséget kértek majd, biztosan ad egy-két tippet az utazgatásokra. (hajós kirándulásokra Porecben is be lehet fizetni, de azok nem tudom, hogy működnek, de mindig láttam kitéve a kinti irodák előtt a táblákat, hogy hirdetik)
Domján Tibor Dátum: 2016-03-30 20:47:37
Azt elfelejtettem leírni hogy mi is a Lanterna apartmantelepen kaptunk szobát, onnan szeretnénk kirándulgatni a környéken, de ezt kocsi hiányában csak tömegközlekedéssel tudjuk megoldani.
Domján Tibor Dátum: 2016-03-30 20:44:59
Sziasztok! OTP travelon keresztül sikerült lefoglalnunk júliusban a párommal egy egy hetes nyaralást Porecbe és érdekelne mit ajánlanátok ti, akik már többször voltatok ott, mit érdemes oda vinni, mire kell figyelni az ott tartózkodásnál, bármi okosságot szívesen vennék :).Olyat olvastam hogy eurót is vigyen az ember, de nem értem miért h egyszer viszek elég kunát. Az oldalon is feltüntetett fakultatív programokon kívül lehetőség van más programokban is részt venni?Van olyan város a környéken amit könnyedén meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel Porecen kívül, és érdemes is? Én már most lázban égek, nagyon sok jót olvastam a környékről, valamint a lehetőségekről.