(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Grand Porec Dátum: 2014-06-18 20:59:59
Adaa írta ekkor: 2014-06-16 07:40:01
Kedves Nelli! Így, hogy az első turnus elindult, meg lehet kérdezni, hogy a fakultatív programok mely napokon lesznek és milyen árban? Köszönöm szépen! Üdv!
Tisztelt ADAA! A Porec by night-ot vasárnapra tettük, melynek ára 60 kuna felnőttek számára, valamint 40 kuna a gyermekeknek. Hétfőn megy az Istria túra, mely ára 200/140 kuna. Kedden vagy pénteken van lehetőség Velencébe menni, ez 400/250 kuna. A Fish Picnic-en való részvételre szerdánként van alkalom (200/140 kuna). Csütörtökön indul túránk a Plitvicei-tavakhoz. Ennek ára 520/410 kuna. Várjuk sok szeretettel. Üdvözlettel: Grand Porec
Grand Porec Dátum: 2014-06-18 20:53:15
Adaa írta ekkor: 2014-06-17 14:27:54
Azért várd meg a Grandtours válaszát is! De nekünk így volt. Ha jól tudom van egy olyan rész, ahol felújított apartmanok vannak. De mi is a Danielában leszünk, és ott medence nincs. Azért ne keseredj el, a közelben van egy szálloda, ahol italfogyasztás ellenében igénybe vehető a medence! :))
Kedves Dúzs Csenge! A Lanterna apartmantelepen található egy ****-os szálloda, melyhez valóban tartozik medence, amit az ott szállást foglaló vendégek használhatnak. Reméljük ez nem rontja el a nyaralását. Várjuk sok szeretettel. Tisztelettel Grand Porec
Adaa Dátum: 2014-06-17 14:27:54
Dúzs Csenge írta ekkor: 2014-06-17 13:57:39
Szia! Köszönöm a választ. Akkor most nagyon csalódott vagyok, mert én teljesen ebben a tudatban foglaltam le a szállást. Ott volt a képek között, és még az "ügyintéző" (vagy minek nevezik) is úgy gondolta, hogy van. Szóval ez most durva csalódás... Tudom, hogy ott a tenger meg minden, de már beleéltem magam, hogy medence is lesz.
Azért várd meg a Grandtours válaszát is! De nekünk így volt. Ha jól tudom van egy olyan rész, ahol felújított apartmanok vannak. De mi is a Danielában leszünk, és ott medence nincs. Azért ne keseredj el, a közelben van egy szálloda, ahol italfogyasztás ellenében igénybe vehető a medence! :))
Dúzs Csenge Dátum: 2014-06-17 13:57:39
Adaa írta ekkor: 2014-06-17 09:06:53
Szia! Nem egy apartman van, és nekünk foglalásnál lehetett választani! Sőt.. Szoba szerint ki lehetett választani, ilyennel még azelőtt nem találkoztam, pedig ez nagyon szuper dolog! Tudtommal nincs medence.
Szia! Köszönöm a választ. Akkor most nagyon csalódott vagyok, mert én teljesen ebben a tudatban foglaltam le a szállást. Ott volt a képek között, és még az "ügyintéző" (vagy minek nevezik) is úgy gondolta, hogy van. Szóval ez most durva csalódás... Tudom, hogy ott a tenger meg minden, de már beleéltem magam, hogy medence is lesz.
Adaa Dátum: 2014-06-17 09:06:53
Dúzs Csenge írta ekkor: 2014-06-16 17:31:33
Kedves Grand Tours! Idén Horvátországba megyünk nyaralni önökkel. A képeken látszik, hogy az apartmanhoz tartozik úszómedence, de a felszereltségnél sehol sem említik! Az út befizetéskor csak annyit mondtak, hogy Lanterna apartmantelep (így nekem egyértelmű volt, hogy akkor ott csak egy apartmanjuk van, tehát válogatni nem lehet), most viszont látom, hogy két apartman is tartozik a céghez... (?) A szerződésen, az elhelyezéshez azt írták, hogy "Daniela". Itt akkor lesz úszómedence? Válaszukat előre is köszönöm! :)
Szia! Nem egy apartman van, és nekünk foglalásnál lehetett választani! Sőt.. Szoba szerint ki lehetett választani, ilyennel még azelőtt nem találkoztam, pedig ez nagyon szuper dolog! Tudtommal nincs medence.