(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dúzs Csenge Dátum: 2014-06-16 17:31:33
Kedves Grand Tours! Idén Horvátországba megyünk nyaralni önökkel. A képeken látszik, hogy az apartmanhoz tartozik úszómedence, de a felszereltségnél sehol sem említik! Az út befizetéskor csak annyit mondtak, hogy Lanterna apartmantelep (így nekem egyértelmű volt, hogy akkor ott csak egy apartmanjuk van, tehát válogatni nem lehet), most viszont látom, hogy két apartman is tartozik a céghez... (?) A szerződésen, az elhelyezéshez azt írták, hogy "Daniela". Itt akkor lesz úszómedence? Válaszukat előre is köszönöm! :)
Grand Nelli Dátum: 2014-06-16 13:17:31
Ágnes írta ekkor: 2014-06-02 21:20:15
Kedves Nelli! Érdeklődni szeretnék, hogy a Lanternán található ABC-ben lehet-e bankkártyával fizetni? Válaszodat előre is köszönöm, Ági
Kedves Ági! Van lehetőség kártyás fizetésre a Lanternán lévő kisboltban. Üdv Grand Nelli
Adaa Dátum: 2014-06-16 07:40:01
Kedves Nelli! Így, hogy az első turnus elindult, meg lehet kérdezni, hogy a fakultatív programok mely napokon lesznek és milyen árban? Köszönöm szépen! Üdv!
Grand Nelli Dátum: 2014-06-06 16:19:36
Ambruzs Nikolett írta ekkor: 2014-06-06 15:01:12
Kedves Nelli! Amennyiben lehetséges, én is szeretnék képet kérni a Lanterna-Porec menetrendről, illetve a félszigeten található homokos partszakaszról is. E-mail címem: [email protected] Továbbá érdeklődnék még, hogy a sziklás parton gyorsan mélyül-e a tenger? Köszönettel: Ambruzs Nikolett
Kedves NIkolett! A képet elküldtem Önnek is a menetrendről, a kavicsos Északi strandról a képet megtalálja az Apartmanjaink képgalériájában, a 10. kép.A tenger gyorsan mélyülő. Üdv Grand Nelli
Grand Nelli Dátum: 2014-06-06 16:16:52
Szöllősi Éva írta ekkor: 2014-06-04 21:21:38
Kedves Nelli! Július 05-től utazunk. Arról szeretnék érdeklődni, hogy félpanzió igénylése esetén van-e lehetőség glutén és tejmentes étkezést kérni, ill. a Marinán kívül van-e más étterem, büfé ...stb., ahol étkezni lehet. Az árak a magyarországi árakhoz viszonyítva mennyivel magasabbak? Amennyiben lehet én is szeretnék kérni képet a Lanterna - Porecs menetrendről. Email: [email protected]. Köszönöm, üdvözlettel: Szöllősi Éva
Kedves Éva! Glutén- és tejmentes étkezésre nincsen lehetőség a Marinában. A marinán kívül van egy másik éttermem, kisbolt, gyorsétterem is a Lanternán. A mi árainkhoz képest drágább HOrvátország, illete az apartmantelepünk is. A képet elküldtem az e-mail címére. Üdv Grand Nelli