(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Nagy Katalin Dátum: 2013-08-28 16:17:13
Kedves Grand Samu,Kedves Fórumozók! Hétfőn indulunk Porecre, érdeklődni szeretnék,h biztos időjárást illetően hol lehet tájékozódni?! Lassan itt a készülődés ideje, és ha úgy van bepakolnék pár melegebb ruhadarabot is! Lenne még egy kérdésem! Nagy baj ha még nem váltottam kunát,olvastam,h kint Porecen is átlehet váltani!? Mennyire biztos,h átváltják az üdülőtelepen?Mert ha nem biztos,inkább váltok itthon! Kérlek Titeket a mielőbbi válaszra,mert nemsokára indulunk! Előre is köszönöm! Üdv. Kata
Barassó László Dátum: 2013-08-28 10:31:39
Sziasztok! Akik ma érkeztek haza Porecból, azoktól szeretném kérdezni, milyen idejük volt? Mi jövő héten indulunk,mennyi meleg holmit vigyünk? :-) Amúgy már nagyon-nagyon várjuk a nyaralást! Üdv. mindenkinek! Edit és Laci
Nagy László Dátum: 2013-08-25 14:54:18
Tisztelt GT! Érdeklődni szeretnék.hogy azoknál a fakultativ programoknál,ahol hidegcsomagot kapunk,kérhető-e a csomag helyett egy másik napon ebéd. Másik kérdesem, hogy az üdülőtelepen levő camping medencéit lehet -e használni, és mennyiért. Üdvözlettel:Nagy László
Bernadett Dátum: 2013-08-25 08:22:29
Bolláné. M. Ildikó írta ekkor: 2013-08-23 00:21:13
Szia! Talán nem baj, ha én válaszolok. Mi most jöttünk haza pár napja másfél éves kislányunkkal (és a két nagyobbal). 2 éves korig nem kell fizetni az étkezésért a piciknek, de természetesen mindenből vehetnek. Svédasztalos a reggeli és a vacsora is, így magatoknak és a picinek is bármit választhattok. Egyébként kiságyat is lehet igényelni az utazási irodán keresztül a babáknak ingyenesen, ami ráadásul nem egy utazóágy, hanem rendes, masszív szép kiságy. :) Kellemes készülődést, jó nyaralást kívánok! Ildi
Kedves Ildi ! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ ! Üdv. Csné :)
Bolláné. M. Ildikó Dátum: 2013-08-23 00:21:13
Bernadett írta ekkor: 2013-08-22 16:15:41
Kedves GT! Érdeklődni szeretnék, hogy ha befizetek 2 felnőttnek félpanzióra akkor a 15 hónapos kislányomnak is be kell fizetnem? Csak azért kérdezem mert annyira minimális ételt fogyaszt, hogy az még egy gyermek adagot sem tesz ki. A választ előrre is köszönöm , üdv. Csné
Szia! Talán nem baj, ha én válaszolok. Mi most jöttünk haza pár napja másfél éves kislányunkkal (és a két nagyobbal). 2 éves korig nem kell fizetni az étkezésért a piciknek, de természetesen mindenből vehetnek. Svédasztalos a reggeli és a vacsora is, így magatoknak és a picinek is bármit választhattok. Egyébként kiságyat is lehet igényelni az utazási irodán keresztül a babáknak ingyenesen, ami ráadásul nem egy utazóágy, hanem rendes, masszív szép kiságy. :) Kellemes készülődést, jó nyaralást kívánok! Ildi